Στο πλευρό της Κιμ η Κέιτλιν Τζένερ

Στο πλευρό της Κιμ η Κέιτλιν Τζένερ

Τη συμπαράστασή της μέσω του Instagram στη θετή της κόρη Κιμ Καρντάσιαν έστειλε η Κέιτλιν Τζένερ (πρώην ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ).

Κάτω από μία φωτογραφία της Κιμ, η Κέιτλιν έγραψε: «Αγαπημένο μου κορίτσι! Αφού άκουσα ολόκληρη την ιστορία, είμαι ευγνώμων που είσαι καλά. Είναι μία υπενθύμιση για όλους μας για να είμαστε προσεκτικοί στην αβεβαιότητα αυτού του κόσμου».

Ωστόσο τη Δευτέρα η 66χρονη Κέιτλιν είχε εξοργίσει τους θαυμαστές της Κιμ καθώς είχε ανεβάσει στο Instagram μία φωτογραφία της μαζί με την κόρη της Κάιλι σε μία πίστα αγώνων αυτοκινήτων, γράφοντας στη λεζάντα: «Διασκέδασα τόσο πολύ με την Κάιλι στο σαλόνι αυτοκινήτου την Κυριακή».

Την ίδια ώρα η 35χρονη Κιμ είχε πέσει θύμα ληστείας στο Παρίσι, όπου οι ληστές την είχαν φιμώσει και της απέσπασαν κοσμήματα συνολικής αξίας 10 εκατ. δολαρίων.

Πολλοί ήταν αυτή που έσπευσαν να σχολιάσουν την φωτογραφία της Κέιτλιν με την Κάιλι. Μάλιστα ένας ακόλουθος της Κέιτλιν έγραψε: «Έχω σοκαριστεί από αυτήν την δημοσίευση που κάνατε μετά απ’ ό,τι συνέβη στην κόρη σας. Δεν είμαι καν θαυμαστής της Κιμ Κ, αλλά αισθάνομαι άσχημα»…Σχόλια