Στο «τιμόνι» της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ o 32χρονος Νίκος – Αναλαμβάνει να διατηρήσει τον «Μακεδονικό χαλβά» στην κορυφή

Στο «τιμόνι» της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ o 32χρονος Νίκος – Αναλαμβάνει να διατηρήσει τον «Μακεδονικό χαλβά» στην κορυφή

Στο «τιμόνι» της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, που παράγει μεταξύ άλλων τον γνωστό «Μακεδονικό χαλβά», βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο 32χρονος Νικόλαος Χαΐτογλου, μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, Αλέξανδρου Χαΐτογλου, στις 5 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, ο Νικόλαος Χαΐτογλου ανέλαβε καθήκοντα νέου Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ, από την περασμένη Παρασκευή (10/6/2016).

Η ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ παράγει τον γνωστό «Μακεδονικό Χαλβά», καθώς και πλήθος άλλων προϊόντων πάντα απόλυτα ενταγμένα στη μεσογειακή διατροφή.

Η ιστορία της μετράει 92 χρόνια, καθώς ξεκίνησε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα έχει φτάσει να εξάγει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, με κύριες αγορές αυτές της Αμερικής, της Γερμανίας και της Αγγλίας.

Ο Νικόλαος Χαΐτογλου, που καλείται να συνεχίσει και να εξελίξει το έργο της οικογένειας και το όραμα του συνονόματου παππού του, είναι στέλεχος της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ από το 2008, σπούδασε οικονομικά και διεθνείς σχέσεις στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων στην Αμερική όπου αποφοίτησε από το Harvard  Business School.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος από τον οποίο τον Δεκέμβριο παρέλαβε, εκ μέρους της ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΒΕΕ,  βραβείο επιχειρηματικής αριστείας μεγάλης επιχείρησης.

xaitoglou

 Σχόλια