Τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του Μαυρίκου – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας «κλειδί»

Τα αναπάντητα ερωτήματα για το θάνατο του Μαυρίκου – Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας «κλειδί»

Άμεση απάντηση ζητούν δεκάδες ερωτήματα γύρω από την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο χθες, με τον εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκο να βρίσκει τραγικό, όταν το αυτοκίνητό του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπιασε φωτιά στην Αττική οδό.


Οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν μέσω των καμερών να διαπιστώσουν αν μέσα στην περίπου μία ώρα που το αυτοκίνητο έμεινε αφύλακτο κάποιος το πλησίασε ή αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις. Οι άνθρωποι της Ασφάλειας προσανατολίζονται πλέον στα 60 λεπτά που η μαύρη Porsche Cayenne έμεινε σταθμευμένη σε δρόμο του Αμαρουσίου πριν την οδηγήσει ξανά ο Παναγιώτης Μαυρίκος για να  βγει στην Αττική Οδό και συμβεί το αναπάντεχο. Αυτό που σκέφτονται όλοι, είναι το πως ένα τόσο εξελιγμένο και ακριβό αυτοκίνητο, το οποίο είχε κάνει όλα τα service του, έπαθε κάποιο μηχανικό πρόβλημα (διαρροή κλπ) ώστε να πάρει φωτιά. Επιπροσθέτως, μεγάλη βαρύτητα έχουν και οι δηλώσεις που έκανε χθες στην εκπομπή Νυχτερινό Ρεπορτάζ και στον Πέτρο Κουσουλό, ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος «φωτογράφισε» με τα λεγόμενά του δολοφονική ενέργεια.

Τι προήγήθηκε πριν το δυστύχημα

Ο 42χρονος εκδότης είχε επαγγελματικό ραντεβού και άφησε το όχημα κοντά στο σημείο του ραντεβού και οι αναλυτές της Ασφάλειας προσπαθούν μέσω των καμερών να διαπιστώσουν αν μέσα στην περίπου μία ώρα που το αυτοκίνητο ήταν αφύλακτο κάποιος το πλησίασε ή αν υπάρχουν ύποπτες κινήσεις

Παράλληλα, στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια το όχημα γίνεται φύλλο και φτερό προκειμένου να βρεθούν ίχνη τα οποία θα προσδιορίζουν τα αίτια της ανάφλεξης. Πληροφορίες λένε πως η πρώτη ενδελεχής οπτική έρευνα, δεν έδειξε παραμορφωμένα σημεία που να δικαιολογούν έκρηξη, ούτε στην άσφαλτο της Αττικής Οδού υπήρχαν ίχνη ή ακόμα και κάποιος μίνι κρατήρας που να δείχνει έκρηξη.


Ακούστηκε έκρηξη πριν πάρει φωτιά το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου; Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα», η γυναίκα ανέφερε πώς άκουσε έναν περίεργο θόρυβο, κάτι σαν μικρή έκρηξη, παρομοιάζοντας με τον ήχο που κάνει το ελαστικό όταν σκάει.
Έίδα το θηριώδες αυτοκίνητο του Παναγιώτη Μαυρίκου να σταματά στην αριστερή λωρίδα και να βλέπω μια μικρή φλόγα και λίγο καπνό. Μάλιστα οι πρώτοι διερχόμενοι οδηγοί δεν φάνηκε να αντιλαμβάνονται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει. Πέρασαν μερικά λεπτά μέχρι κάποιοι οδηγοί να αντιληφθούν τη φλόγα, να σταματήσουν και να σπεύσουν σε βοήθεια του οδηγού. Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν, είδα να σπάει ένα τζάμι και ξαφνικά οι φλόγες να μεγαλώνουν επικίνδυνα και να εξαπλόνται σε όλο το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να γίνονται εκρήξεις, με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονταν κοντά για βοήθεια να απομακρυνθούν.

 Πένθος στην «Ακρόπολη»

Βαρύ πένθος για την εφημερίδα «Ακρόπολη», ιδιοκτησίας του Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο χτες το μεσημέρι στην Αττική Οδό!

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Ακρόπολη», κάνει λόγο για δολοφονία του γνωστού εκδότη, ενώ έχει δημοσιεύσει και σχετικά θέματα από ιστοσελίδες (και τις αποκλειστικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στον Πέτρο Κουσουλό) που αφήνουν να εννοηθεί ότι το τροχαίο δεν ήταν φυσιολογικό και ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω…

Δείτε το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Τα ερωτήματα είναι πολλά, ζητούν άμεση απάντηση και το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε ώρα που περνάει μια νέα πληροφορία θα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σχόλια