Τα «γαλλικά» του Μειμαράκη στον Κυριάκο

Τα «γαλλικά» του Μειμαράκη στον Κυριάκο

Ένταση και πολλά νεύρα μεταξύ των υποψηφίων κυριαρχούν στη ΝΔ, έπειτα από την αναβολή των προγραμματισμένων εκλογών που θα αναδείκνυαν τον νέο πρόεδρο του κόμματος.

Με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει «φωτιά» και τους υποψηφίους να μηχανεύονται τις επόμενες κινήσεις τους, τα πράγματα φαντάζουν περισσότερο θολά από ότι πριν με την εκλογή του νέου προέδρου να καταντά τελικά σε  φιάσκο. Ωστόσο μεταξύ των τηλεφωνημάτων που παρουσίασε αρκετό ενδιαφέρον μιας και η κατάληξη του ολοκληρώθηκε άδοξα ήταν εκείνη του Βαγγέλη Μειμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Μητσοτάκη να ήρθε σε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μειμαράκη στις 12 το μεσημέρι, με το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος να ενοχλεί αρκετά τον κ. Μειμαράκη, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ του ζήτησε να παραιτηθεί όχι μόνο από μεταβατικός πρόεδρος αλλά και από υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος.

Όταν ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ άκουσε το αίτημα του κ. Μητσοτάκη εξερράγη καθώς, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πήρε και τόσο καλά τα όσα άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Κατά τις ίδιες πληροφορίες η απάντηση του κ. Μεϊμαράκη συνοδεύθηκε και από «γαλλικά» σε έντονο ύφος.Σχόλια