Τάσος Κορακάκης: «Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας»

Τάσος Κορακάκης: «Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας»

Ο Τάσος Κορακάκης, ο πα΄τέρας και προπονητής της χρυσής Ολυμπιονίκη, Άννας Κορακάκη, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή στην Ελλάδα, μέσω ανάρτησής του facebook, έδωσε την υπόσχεση για περισσότερες επιτυχίες ενώ παράλληλα ζήτησε να μείνει μακριά τους,  κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης.

Το μήνυμα

«Η ευτυχία που νιώθω αυτές τις ημέρες δεν περιγράφεται και εύχομαι σε όλους τους πατεράδες να τη νιώσουν. Νομίζω ότι ζω ένα όνειρο και δεν έχω ξυπνήσει ακόμη. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο. Από τους συγγενείς και φίλους που βρέθηκαν κοντά μας αλλά και όλους αυτούς που επικοινωνούν από όλη την Ελλάδα και όπου υπάρχει Ελληνισμός για να μοιραστούν μαζί μας την συγκίνηση, τη χαρά και την υπερηφάνεια που ένιωσαν.
Είμαστε αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και υπηρετούμε τη χώρα μας και τη σκοποβολή. Μακριά από εμάς κάθε είδους πολιτικής εκμετάλλευσης της επιτυχίας που επιχειρούν διάφοροι ή παρερμηνείας των λόγων και των πράξεων μας για τη δημιουργία εντυπώσεων. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσα από αυτό που κάνουμε να δώσουμε και άλλες χαρές σε όλους του Έλληνες.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι».

 

 Σχόλια