ΤΕΕ: Στη δικαιοσύνη αν προκύψουν ευθύνες για την Attica bank

ΤΕΕ: Στη δικαιοσύνη αν προκύψουν ευθύνες για την Attica bank

«Αν ο κ. Σπίρτζης, ως πρόεδρος του ΤΕΕ γνώριζε πράγματα για την Τράπεζα Αττικής, και δεν ζήτησε την παρέμβαση της ΤτΕ, ενδεχομένως να έχει ευθύνες, αν όμως ζήτησε την παρέμβαση της ΤτΕ, αλλά αυτή δεν το έπραξε, τότε δεν έχει ευθύνες» τόνισε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

Δήλωσε επίσης ότι το ΤΕΕ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν από τα πορίσματα προκύπτουν ευθύνες για μέλη του που εκπροσωπούσαν το ΤΣΜΕΔΕ στο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής. «Θέλω την πλήρη διαφάνεια… Είμαι ξεκάθαρος» τόνισε.

«Για μένα η Τράπεζα Αττικής είναι ένα μαύρο κουτί, και η νέα διοίκηση του ΤΕΕ θα αναζητήσει ευθύνες όπου κι αν υπάρχουν. Ο κ. Στασινός διευκρίνισε ότι ο ίδιος είχε καταψηφίσει την απόφαση του ΤΕΕ επί διοίκησης Σπίρτζη το 2014 να συμμετάσχει το Επιμελητήριο με 300 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank. Ο κ. Στασινός είπε ότι το ΤΣΜΕΔΕ έχει κατατεθειμένα σήμερα 70 με 80 εκατ. στην Τράπεζα Αττικής, υποστηρίζοντας ότι δεν κινδυνεύουν οι συντάξεις των μηχανικών.

Νέα διοίκηση Αττικής: Στο εξής κανένα δάνειο σε Μέσα Ενημέρωσης

«Η νέα διοίκηση της Αttica Bank δεν πρόκειται στο εξής να χρηματοδοτήσει μέσο ενημέρωσης» ανέφερε η διοίκηση της τράπεζας απαντώντας σε ερώτηση αν ο επιχειρηματίας και επίδοξος καναλάρχης κ. Καλογρίτσας έχει ζητήσει χρηματοδότηση για την πληρωμή της πρώτης δόσης της τηλεοπτικής άδειας.Σχόλια