Τεράστια αλλαγή στο facebook – Δείτε τι κάνει σε όσους χωρίζουν

Τεράστια αλλαγή στο facebook – Δείτε τι κάνει σε όσους χωρίζουν

Το είδαμε κι’ αυτό. Το Facebook σκοπεύει σύντομα να διαθέσει ένα ακόμα νέο εργαλείο, το οποίο θα κάνει πιο διακριτική την «παρουσία» πρώην συντρόφων στις σελίδες των χρηστών.

Στην παρούσα φάση, εάν κάποιος χρήστης έχει χωρίσει από μια σχέση και δεν θέλει να βλέπει ενημερώσεις του πρώην συντρόφου του, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι είτε να μπλοκάρει είτε να διαγράψει το άτομο αυτό από το προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, με το νέο αυτό εργαλείο που σκοπεύει να εισαγάγει το Facebook, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να ορίζει ο ίδιος τι μπορεί και τι δεν μπορεί να δει από το προφίλ του ο πρώην σύντροφος.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, οι σχέσεις στο Facebook αποτελούν «σημαντική υπόθεση». Ένας δικαστής της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο ότι χρησιμοποιεί το Facebook για να στέλνει τα ειδοποιητήρια διαζυγίων, κάτι που όπως τονίζει είναι απολύτως νόμιμο.

«Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της συνεχούς μας προσπάθειας να αναπτύσσουμε βοηθήματα για τους χρήστες που ίσως περνούν μια δύσκολη φάση στη ζωή τους», έγραψε σε ανάρτησή της η Κέλι Γουίντερς,Σχόλια