Τέξας: Δολοφόνησε ζευγάρι με έξι παιδιά 6-13 ετών ένα από τα οποία και δικό του !

Τέξας: Δολοφόνησε ζευγάρι με έξι παιδιά 6-13 ετών ένα από τα οποία και δικό του !

Μπροστά σε ένα κανονικό μακελειό βρέθηκαν την Κυριακή οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών του Τέξας όταν, σε σπίτι του Χιούστον εντόπισαν τα πτώματα οκτώ συνολικά ατόμων, τα έξι από τα οποία παιδιά ηλικίας 6-13 ετών.

Δράστης του απίστευτου αυτού εγκλήματος φέρεται να είναι ο 48χρονος αφροαμερικανός David Conley ο οποίος, λίγες ώρες αργότερα μετά την αποτρόπαια πράξη του, παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές.

Όλα τα θύματα βρέθηκαν δεμένα με χειροπέδες και με σφαίρες στο σώμα τους, ενώ, τραγική λεπτομέρεια αποτελεί πως ένα από τα δολοφονημένα αγόρια ήταν παιδί του ίδιου του δράστη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα επίσημες πληροφορίες, ο David Conley εισέβαλε στο σπίτι αργά το βράδι του Σαββάτου μέσα στο οποίο βρίσκονταν οι γονείς των παιδιών Valerie and Dwayne Jackson και τα έξι παιδιά ανάμεσα στα οποία και ο 13χρονος  Nathaniel ο οποίος ήταν παιδί που είχε αποκτήσει ο δράστης με τη γυναίκα, κάτι το οποίο προφανώς αποτέλεσε «αιτία» για μια έντονη μεταξύ τους λογομαχία που οδήγησε τελικά και στην τραγωδία.

Ένα από τα παιδιά βρέθηκε νεκρό στο παράθυρο την ώρα που επιχειρούσε να καλέσει σε βοήθεια. Μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει ομολογήσει κανένα από τα εγκλήματα.

 Σχόλια