Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους στην Αίγινα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του κυβερνήτη του τουριστικού σκάφους στην Αίγινα

Ζωντανός αλλά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, φαίνεται πως έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε, ο κυβερνήτης του τουριστικού σκάφους, το οποίο εμβολίστηκε από ταχύπλοο εχθές στην Αίγινα.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, κατά την εξέταση που διενήργησε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, διαπιστώθηκαν τρία χτυπήματα στο σώμα του άνδρα, στο πόδι, πίσω από το αυτί και στο μέτωπό του.

Το οίδημα που προκλήθηκε στο μέτωπο από πρόσκρουση σε άγνωστο αντικείμενο, είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις του ιατροδικαστή, να πέσει ζωντανός ο άνδρας στη θάλασσα, αλλά χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Γι’ αυτό το λόγο, οι πνεύμονες και η κοιλιακή του χώρα, ήταν γεμάτοι από θαλασσινό νερό.

Ο κ. Μπογιόκας έχει προχωρήσει τη διαδικασία τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο το πρωί θα προχωρήσει σε νεκροτομή και στις σορούς των υπολοίπων τριών θυμάτων της ναυτικής τραγωδίας.

 Σχόλια