Τι ετοιμάζει ο Βαρουφάκης με τους 1101; (video)

Τι ετοιμάζει ο Βαρουφάκης με τους 1101; (video)

Πολλές απορίες αλλά και ερωτηματικά έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει την ονομασία «Οι 1101 Ερχονται».

Σε αυτό παρουσιάζονται  πρόσωπα έχοντας το μικρό τους όνομα. Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν τα ονόματα του πρώην Τσάρου της ελληνικής οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη και του ηθοποιύ Κλέωνα Γρηγοριάδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο αρχίζει λέγοντας «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου». Μάλιστα αφού  παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία,  στη δημοκρατία».

Το εν λόγω βίντεο έχει γυριστεί σε γκρι μεταλλικό χρώμα παραπέμποντας σε ταινία απόβασης εξωγήινων ή επιστημονικής φαντασίας

Το πιθανότερα σενάριο είναι να πρόκειται για μια προσπάθεια για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κινήματος, το οποίο από καιρό επιθυμεί ο πρώην υπουργός.

Παρ όλα αυτά το μυστήριο παραμένει…

Τι δείχνει το βίντεο

Το βιντέακι αρχίζει με τον τίτλο «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα» ενώ στη συνέχεια γίνεται η παρουσίαση προσωπων με τα μικρά τους ονόματα. Στην έκτη θέση εμφανίζεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Η σειρά των προσωπών όπως παρουσιάζεται στο βίντεο είναι: Θάνος, Πέτρος, Χρύσα, Πρόδρομος, Θέα, Γιάνης (Βαρουφάκης).

Ακολουθούν οι τίτλοι «στην κοινωνία», «στην πληροφορία», «στην ιστορία», «στη δημοκρατία». Και μέτα ακολουθεί ξανά παρουσίαση προσώπων. Πρόκειται για τους: Φαίδρα, Σταύρο, Οδυσσέα, Ρενέτα, Κώστα, Βιργινία.

Εν συνεχεία παρουσιάζονται 4 πρόσωπα, χωρίς όμως τα ονόματά τους, και μετά συνεχίζεται η παρουσίαση άλλων με τα μικρά τους ονόματα. Είναι οι: Γιώργος, Ζωή, Αλεξ, Κλέων (Γρηγοριάδης), Μανώλης, Κωνσταντίνος.

Τέλος ακολουθούν άλλα 4 πρόσωπα χωρίς τα ονόματά τους και τέλος το βίντεο κλείνει με τους τίτλους «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα»,  «Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι 1101 έρχονται».Σχόλια