Τι καιρό θα κάνει αύριο Σάββατο, 30/1

Τι καιρό θα κάνει αύριο Σάββατο, 30/1

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές στην Κρήτη, το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν την Εύβοια, περιμένουμε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με εξαίρεση το Κρητικό όπου έως το μεσημέρι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανοιχτά βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που το πρωί θα είναι αυξημένες, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι στο Νότιο Ευβοϊκό βόρειοι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Πηγή meteo.grΣχόλια