Τι καιρό θα κάνει σήμερα, 25/5

Τι καιρό θα κάνει σήμερα, 25/5

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Λίγες καταιγίδες ή όμβροι θα εκδηλωθούν σε ορεινά τμήματα της Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 8 έως 28 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στη Θάλασσα των Κυθήρων και στο Μυρτώο Πέλαγος σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ειδικά για τον Κορινθιακό Κόλπο, αναμένεται να επικρατήσει πολύ ενισχυμένο κατά περιόδους δυτικού ρεύμα με εντάσεις που θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται να επικρατήσει πολύ καλός και διαυγής καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, κατά περιόδους ισχυροί 6 μποφόρ και πιθανόν στο Δυτικό Σαρωνικό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου.Σχόλια