Τηλεοπτικές άδειες: 24 εκατ. στα ταμεία από το παράβολο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό – Θρίλερ με τον Καλογρίτσα

Τηλεοπτικές άδειες: 24 εκατ. στα ταμεία από το παράβολο για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό – Θρίλερ με τον Καλογρίτσα

Το ποσό των 24 εκατ. ευρώ απέσπασε η κυβέρνηση από τους υποψήφιους καναλάρχες, εν όψει της διαγωνιστικής διαδικασίας, αφού οι 8 στους 9 υποψηφίους για μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας πλήρωσαν το παράβολο των 3 εκατ. ευρώ, που ήταν η απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην δημοπρασία που διεξάγεται αύριο.

Ωστόσο, άγνωστο είναι μέχρι στιγμής το τι θα γίνει με τη συμμετοχή του Χρήστου Καλογρίτσα στο διαγωνισμό, αφού οι δικηγόροι του επιχειρηματία μέχρι τις 15:00 που εξέπνεε η χρονική προθεσμία δεν είχαν δώσει την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ.

Η εγγυητική από την πλευρά του κ. Καλογρίτσα παραδόθηκε στην κυβέρνηση ώρα 15:40 (δηλαδή 40 λεπτά μετά το τέλος της προθεσμίας), γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις των άλλων 8 υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, οι νομικοί σύμβουλοι των 8 επιχειρηματιών που κατέθεσαν την επιταγή των τριών εκατομμυρίων ευρώ εγκαίρως ζητούν να μην γίνει δεκτή η εγγυητική από τον κ. Καλογρίτσα με το επιχείρημα ότι δόθηκε εκπρόθεσμα.

 Σχόλια