Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο για 30 εκλεκτές και απόλυτα επιτυχημένες Γυναίκες!

Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο για 30 εκλεκτές και απόλυτα επιτυχημένες Γυναίκες!

Με ένα prive δείπνο σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό για τριάντα εκλεκτές και απόλυτα επιτυχημένες -η κάθε μία στον χώρο της- Γυναίκες, επέλεξε να γιορτάσει και επισήμως την άφιξη του στην Ελλάδα, το brand Πολυτελών Αρωμάτων «Kilian», στο Cash, στο Κεφαλάρι.

Δήμητρα Μωρισαίου, Φαίη Μπέη, ο Kilian Global Education Director Σαράντης Τσιμιλίμης,

Με τον Global Education Director του Kilian, Σαράντη Τσιμιλίμη, ο οποίος ταξίδεψε από το Λονδίνο στην Αθήνα ειδικά για το δείπνο και την Marketing Manager του Οίκου Kilian, Δήμητρα Μωρισαίου στην υποδοχή, αλλά και την Δημοσιογράφο και Founder του lifestyle blog Φαίη Μπέη η οποία επιμελήθηκε το εκλεκτό guest list της ξεχωριστής και cosmopolitan αυτής βραδιάς, οι τριάντα καλεσμένες του prive δείπνου, έζησαν μία μοναδικής αισθητικής εμπειρία, η οποία παρέπεμπε σε αντίστοιχες των Μητροπόλεων του κόσμου. Από το welcome champagne cocktail, έως το art de la table και φυσικά το ίδιο το δείπνο με τις λεπτές γεύσεις, η βραδιά δεν είχε τίποτα το περιττό και εξεζητημένο αλλά μία κομψή και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, την οποία επισβράγησαν οι τριάντα καλεσμένες του Οίκου, με τις υπέροχες παρουσίες τους και φυσικά, με την αυτοπεπίθηση που τους έχουν χαρίσει οι απόλυτα επιτυχημένες πορείες τους. Αυτές είναι άλλωστε και οι Γυναίκες που εμπνέεται, δημιουργεί και απευθύνεται ο Kilian.

ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς δεν ήταν άλλη από αυτή που ο Σαράντης Τσιμιλίμης, με τον χαρακτηριστικό του και άκρως γοητευτικό λόγο, ταξίδεψε και ξενάγησε την κάθε καλεσμένη στις συλλογές των αρωμάτων, στην φιλοσοφία της μάρκας, στην πολυτέλεια που πρεσβεύει, στην ίδια την καταγωγή του Kilian Hennessey, απόγονο της περίφημης οικογένειας παταγωγών κονιάκ, αλλά και την Τέχνη και τον Πολιτισμό που πρεσβεύει μέσα από τον σεβασμό στο παρελθόν.

Τέλος, και όσο ο Dj ανέβαζε την ένταση των Jazz επιτυχιών, οι καλεσμένες της βραδιάς άνοιξαν τα δώρα τους, από ένα άρωμα των πολυτελών συλλογών του Kilian, προσφερμένο μέσα σε ένα κομψό clutch, αλλά και ένα κερί για να αγκαλιάσουν το σπίτι μας, τα ίδια ακριβώς αρώματα, όπως αυτά που συνόδεψαν όλη την βραδιά.


Σχόλια