Το εγκαταλελειμμένο στάδιο Χόκεϊ θα φιλοξενήσει τους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Το εγκαταλελειμμένο στάδιο Χόκεϊ θα φιλοξενήσει τους πρόσφυγες (ΦΩΤΟ)

Μπορεί χθες να ανακοινώθηκε πώς οι μετανάστες που βρίσκονται στο Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο θα μεταφερθούν στο γήπεδο χόκεϊ, ωστόσο, η απομάκρυνσή τους έχει ήδη ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος στο Ελληνικό δεν είναι έτοιμος για να τους υποδεχθεί.

Σε συνέχεια της συμφωνίας του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τους Δημάρχους Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο, Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου και Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη για προσωρινή φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Χόκεϊ στο Ελληνικό, έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης εργασίες στον χώρο ώστε να μπορεί να λειτουργήσει με ασφάλεια και επάρκεια για τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσει.

Οι εργασίες συνεχίζονται και αναμένεται να ολοκληρωθούν κατά την διάρκεια της Πέμπτης, ώστε η ολυμπιακή εγκατάσταση του Χόκεϊ να είναι καθόλα έτοιμη.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί και πάλι πρόσφυγες και μετανάστες. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τότε και το υπουργείο αναφέρει ότι οι χώροι θα είναι ξανά περίπου στην ίδια κατάσταση και εικόνα.

katalogos4

katalogos1_2

Παρακάτω δείτε από το site «vimaonline» φωτογραφίες από το σκηνικό καταστροφής που άφησε η συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες παράνομων μεταναστών στο Ολυμπιακό ακίνητο του Χόκεϋ στο Ελληνικό, κατά τη διάρκεια της νύχτας στις 10 Δεκεμβρίου αλλά και προηγούμενων.

 Σχόλια