Το μήνυμα που θέλει να στείλει από το Σύνταγμα ο Τσίπρας

Το μήνυμα που θέλει να στείλει από το Σύνταγμα ο Τσίπρας

Σε λίγη ώρα (19:30) ξεκινά στην πλατεία Συντάγματος η κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπνοή του προεκλογικού αγώνα.

Σύμφωνα και με την τακτική που ακολούθησε στις τελευταίες συγκεντρώσεις του, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη βάση στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, οι οποίοι τον περασμένο Γενάρη προτίμησαν το κόμμα του, αλλά σε αυτή την αναμέτρηση, και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, φλερτάρουν έντονα με την αποχή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία για να υλοποιήσει το πρόγραμμά του, ενώ θα ταχθεί και κατά της αποχής, επισημαίνοντας ότι με την αποχή, ή άλλη επιλογή πέραν του ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρξει παλινόρθωση του παλαιού κατεστημένου.

Σημειώνεται ακόμη, ότι ο κ. Τσίπρας, προσπαθώντας να κινητοποιήσει τα αντιδεξιά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων του, επισημαίνει όλο και πιο έντονα τις τελευταίες ημέρες ότι ψήφος στη ΝΔ σημαίνει ουσιαστικά ψήφος στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης βαδίζει ουσιαστικά στην κατεύθυνση που χάραξε ο προκάτοχός του, αφού ούτε καν τα ψηφοδέλτια του Ιανουαρίου δεν άλλαξε.

Επίσης, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να οξύνει και την επίθεσή του στο μέτωπο της διαφθοράς, επιμένοντας σε θέματα όπως η λίστα Λαγκάρντ, και διαμηνύοντας ότι σε τέτοιου είδους υποθέσεις η κυβέρνησή του θα είναι ανυποχώρητη.

Τέλος, αναμένεται να απευθύνει ενωτικό κάλεσμα, λέγοντας ότι η κυβέρνησή του θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα θα διαβεβαιώσει ότι όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα από τη Δευτέρα θα υπάρξει κυβέρνηση στη χώρα και όχι πολιτική αστάθεια.Σχόλια