Το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκαν οι πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων, πλην της Κορακάκη (φωτό)

Το Προεδρικό Μέγαρο επισκέφθηκαν οι πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών Αγώνων, πλην της Κορακάκη (φωτό)

Στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου τους υποδέχτηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκαν νωρίτερα στο μεσημέρι οι αθλητές που χάρισαν μετάλλια στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και άλλοι εκπρόσωποι της χώρας, που δεν ανέβηκαν στο βάθρο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους λέγοντας «μας κάνατε όλους υπερήφανους και σας ευχαριστούμε γι΄ αυτό», συνεχάρη έναν-έναν τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το παρόν.

1

«Να μην ξεχνάτε ότι η ζωή για έναν αθλητή  δεν είναι αγώνας δρόμου, αλλά αγώνας αντοχής. Σας ευχαριστούμε γιατί μας κάνατε όλους υπερήφανους», είπε ακόμη, μεταξύ άλλων, ο κ. Παυλόπουλος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα «φώτα» έπεσαν στους χρυσούς Ολυμπιονίκες, Λευτέρη Πετρούνια και Κατερίνα Στεφανίδη, στον ασημένιο, Σπύρο Γιαννιώτη και στους χάλκινους της ιστιοπλοΐας, Παύλο Μάντη και Παναγιώτη Καγιαλή.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της χώρας, αφού έλαβαν από ένα αναμνηστικό δώρο από τον Προκόπη Παυλόπουλο, στη συνέχεια του πρόσφεραν μια σημαία με τις υπογραφές τους.

2

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους αθλητές που επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο δεν ήταν η Άννα Κορακάκη, και αν και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για αυτό, μιλώντας στην “Κ” ο πατέρας και προπονητής της σημείωσε ότι η κόρη του δεν έλαβε πρόσκληση για την εκδήλωση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, και ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες, Ισίδωρος Κούβελος.

Διαβάστε επίσης: Ξέχασαν να καλέσουν την Κορακάκη στο Προεδρικό Μέγαρο! »Αν δεν μας θέλουν στην Ελλάδα να μας το πουν να φύγουμε” λέει ο πατέρα της

Πηγή φωτογραφιών: naftemporiki.gr

 Σχόλια