Το Twitter… γλεντάει με μοναδικά σχόλια για τα όσα λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια

Το Twitter… γλεντάει με μοναδικά σχόλια για τα όσα λέει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για τα μνημόνια

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να μας έχει συνηθίσει σε διάφορα παράδοξα στο ένα χρόνο που βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας, η νεολαία του κόμματος δε γινόταν να ακολουθήσει διαφορετική πορεία.

Έτσι, παραβλέποντας το γεγονός ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν εκείνη που υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ εγκαινίασε σήμερα μια φιλόδοξη καμπάνια κατά της λιτότητας των Μνημονίων…

Την παρουσίαση της εκστρατείας ακολούθησε – όπως ήταν αναμενόμενο – η χλεύη από την πλευρά των χρηστών του Twitter, που πλημμύρισαν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο με αιχμηρά και ξεκαρδιστικά «τιτιβίσματα», σχολιάζοντας την απόφαση της νέας γενιάς του ΣΥΡΙΖΑ να αρχίσει μια εκστρατεία κατά των δεινών των μνημονίων, στη συνέχιση των οποίων συνέβαλε και το κόμμα τους.

Δείτε το συνοδευτικό βίντεο της καμπάνιας:

Με το hashtag #MaziNikame, οι χρήστες του Tweeter αντιμετώπισαν την κατάσταση με διάφορους τρόπους.

«Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε αγώνα κατά της λιτότητας & του Μνημονίου. Σαν να λέμε ο Τραμπ καλεί σε εκστρατεία κατά του ρατσισμού», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημειώνει «#mazinikame και στη μάσα χωριστά». «Διαβάζοντας το #MaziNikame της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ καταλαβαίνεις ότι χρειάζονται 5-6 μνημόνια μέχρι να στρώσουν όλοι επιδερμίδα» προσθέτει ένας τρίτος, ενώ διάφοροι χρήστες επιλέγουν να αντιμετωπίσουν την καμπάνια ως… φάρσα.

Δείτε μερικά σχετικά tweets:

1

2

3

4

6

7

5

8

9

10Σχόλια