Τον έβαλαν ζωντανό στον καταψύκτη (;)

Τον έβαλαν ζωντανό στον καταψύκτη (;)

Το ενδεχόμενο να έκλεισαν ζωντανό στον καταψύκτη τον άτυχο 69χρονο ναυτικό από την Καλλιθέα, δεν αποκλείει η ιατροδικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Στο πόρισμα της αναφέρει πως ο άτυχος άνδρας, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, που δεν προκάλεσαν τον θάνατό του, αλλά προκάλεσαν την αναισθητοποίησή του.

Οι δράστες του προκάλεσαν έναν φρικτό θάνατο, κλείνοντας τις αεροφόρους οδούς, είτε με μαξιλάρι που έβαλαν στο πρόσωπό του, είτε με πετσέτα με την οποία ήταν καλυμμένος.

Αυτό μου μένει να γίνει προκειμένου να διαπιστωθούν επ” ακριβώς οι φρικτές συνθήκες θανάτου του, ώστε να  αποκαλυφθεί αν ο άτυχος άνδρας ήταν ζωντανός όταν οι δολοφόνοι του τον έβαλαν μέσα στον καταψύκτη.

Την ίδια ώρα άφαντη παραμένει η 45χρονη Βουλγάρα πρώην σύζυγός του,που έχει εξαφανιστεί από τις 7 Ιανουαρίου του 2015.

Ο πατέρας του θύματος είχε αφήσει στον γιο και τον εγγονό του 230.000 ευρώ

Το θύμα είναι ο 65χρονος Β.Κ. ελληνικής καταγωγής και ναυτικός στο επάγγελμα ο οποίος ήταν νεκρός εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο μέσα στον καταψύκτη, στο σπίτι όπου έμενε με την Βουλγάρα γυναίκα του και τον μόλις 13χρονο γιο τους. Μάλιστα, ήταν και δεμένος χειροπόδαρα!

Περίπου πριν από έναν χρόνο είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του από τους οικείους του. Κανείς, όμως, δεν περίμενε την συγκεκριμένη εξέλιξη!

Η γυναίκα του, η οποία έχει και έναν γιο 28-30 ετών από τον πρώτο της γάμο, είναι εξαφανισμένη από προσώπου γης μαζί με τον μικρό της γιο. Κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες!

Ελληνικές και βουλγαρικές Αρχές συνεργάζονται για να καταφέρουν να την εντοπίσουν, ενώ και η Interpol εξέδωσε σήμα για την εύρεση της.

Ωστόσο, το στοιχείο που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανατριχιαστική υπόθεση είναι η… κληρονομιά των 230 χιλιάδων ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του θύματος είχε αφήσει σε αυτόν και τον 13χρονο γιο του κληρονομιά 230 χιλιάδων ευρώ. Εν ολίγοις το παιδί είναι συνδικαιούχος με τον… πατέρα του ο οποίος δολοφονήθηκε!Σχόλια