ΤΩΡΑ – «Βιτσέντζος Κορνάρος»: Επιβάτες απειλούν πως θα δέσουν υπάλληλο, αν δεν εμφανιστεί ο καπετάνιος για να μιλήσει στον κόσμο

ΤΩΡΑ – «Βιτσέντζος Κορνάρος»: Επιβάτες απειλούν πως θα δέσουν υπάλληλο, αν δεν εμφανιστεί ο καπετάνιος για να μιλήσει στον κόσμο

Ομάδα κρητικών επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος» προπηλάκισαν πριν από λίγο τον υπάλληλο στη ρεσεψιόν, και τον απείλησαν πως «αν δεν κατεβεί τώρα ο καπετάνιος θα σε αλυσοδέσουμε».

Μετά από τρεις ημέρες ο καπετάνιος εμφανίστηκε μπροστά στους επιβάτες, οι οποίοι έχουν χάσει πλέον την υπομονή τους, καθώς βρίσκονται πάνω στο πλοίο από την Τρίτη το απόγευμα, στις 18:30, που επιβιβάστηκαν.

Νωρίς το πρωί, οι κάτοικοι της Κάσου με αλιευτικά σκάφη, έφεραν διάφορα απαραίτητα για τους εγκλωβισμένους επιβάτες, τροφές, φάρμακα, κ.ά.

Οι επιβάτες έδωσαν προθεσμία στον καπετάνιο μέχρι τις 18.00 σήμερα να έχουν κατέβει από το πλοίο. Οι μαρτυρίες τους συγκλονίζουν «Έλεος, βοηθήστε! Κάποιος να μας μιλήσει να μας εξηγήσει, δεν έχουμε να φάμε να κάνουμε ένα μπάνιο, υπάρχουν μικρά παιδιά εδώ. Πρέπει να πνιγούμε για να μας βοηθήσουν, τι πράγματα είναι αυτά; Μας έχουν σπάσει τα νεύρα εδώ μέσα, κοιμόμαστε στους καναπέδες και στις καρέκλες, τα παιδιά κλαίνε, υποφέρουν».

Ένας κύριος από το λιμάνι της Κάσου περπάτησε όλο τον κυματοθραύστη για να μιλήσει στην γυναίκα του και στο μόλις 18 μηνών παιδάκι του για να τους δώσει κουράγιο.

Πηγή: magdasblog.gr


Σχόλια