Τραγωδία στο Ντιτρόιτ: Εντεκάχρονος πυροβολεί και σκοτώνει «πάνω στο παιχνίδι» τον τρίχρονο αδελφό του

Τραγωδία στο Ντιτρόιτ: Εντεκάχρονος πυροβολεί και σκοτώνει «πάνω στο παιχνίδι» τον τρίχρονο αδελφό του

Μια ακόμη τραγωδία γράφτηκε σήμερα στις ΗΠΑ λόγω των σχετικών νόμων που επιτρέπουν την κυριολεκτικά ασύδοτη οπλοκατοχή, με ένα εντεκάχρονο αγόρι να μετατρέπεται άθελά του σε δολοφόνο του αδερφού του.

Το δράμα εκτυλίχθηκε στο Ντιτρόιτ όταν, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, τα παιδιά «ανακάλυψαν» το πιστόλι του πατέρα τους σε κάποια ντουλάπα δωματίου και αποφάσισαν να «παίξουν» με αυτό.

Αρχικά ο 11χρονος πέταξε το όπλο από ένα παράθυρο στην αυλή στην οποία λίγο αργότερα κατέβηκε, το πήρε και αφού μπήκε μαζί με τον 3χρονο αδελφό του σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο κοντά στο σπίτι, τον πυροβόλησε στο πρόσωπο και τον σκότωσε.

Ο 11χρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο το τρίχρονο αγοράκι, το οποίο πέθανε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ανέφεραν η Detroit News και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το CBS Detroit, τα δυο αγόρια έπαιζαν με το όπλο.

 

«Δεν θυμάμαι να έχουμε απαγγείλει ποτέ κατηγορίες σε κάποιον τόσο μικρό σε ηλικία για την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής» δήλωσε η εισαγγελέας της κομητείας του Γουέιν Κι Γουέρδι.

«Δυστυχώς, και είναι πολύ τραγικό, τα γεγονότα όπως περιγράφονται στην υπόθεση αυτή το απαιτούσαν. Η υπόθεση αυτή εξετάζεται προς το παρόν στο πλαίσιο του δικαστικού συστήματος ανηλίκων, αλλά εξακολουθεί να ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν θα πω τίποτε άλλο αυτήν την στιγμή» πρόσθεσε η ίδια.Σχόλια