Τροχαίο Παντελίδη: Γιατί είπαν ψέμματα Αρναούτη- Κυριάκου; Τι λένε οι δικηγόροι τους

Τροχαίο Παντελίδη: Γιατί είπαν ψέμματα Αρναούτη- Κυριάκου; Τι λένε οι δικηγόροι τους

Ανατροπή έχουν φέρει στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδη οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγες ώρες πριν ο τραγουδιστής χάσει τη ζωή του στη Λ. Βουλιαγμένης, όπου έπαιζε χαρτιά παρουσία των δύο συνεπιβατών του στο μοιραίο τζιπ. Η πλευρά της Μίνας Αρναούτη ρωτήθηκε για τα ντοκουμέντα…

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που βγήκαν στη δημοσιότητα και δείχνουν τον Παντελή Παντελίδη να βρίσκεται στο ίδιο τραπέζι που έπαιζε χαρτιά, λίγες ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, μαζί με την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου έχει φέρει ανατροπή στα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο λόγος είναι πως πρόσφατα η Μίνα φέρεται να είχε καταθέσει στις Αρχές πως μπορεί να ήταν μαζί με τον Παντελή στο σπίτι της Γλυφάδας τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, όπου ο τραγουδιστής έπαιζε χαρτιά, ωστόσο εκείνη και η Φρόσω βρισκόντουσαν σε άλλο δωμάτιο με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν αν ο φίλος τους είχε πιει.

Ο δικηγόρος της Μίνας ρωτήθηκε από την εφημερίδα «Espresso» για τις επίμαχες φωτογραφίες, ωστόσο δεν θέλησε να σχολιάσει. Αυτή την φορά ο δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη θέλει να κρατήσει την σιωπή του! Ο λόγος; Θα τον μάθουμε όταν αποδειχθεί αν όντως είπε ψέματα η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου!

Πηγή
Σχόλια