Τζιτζικώστας: «Ευχαριστώ» για την πρωτιά στη Μακεδονία «παρά τις γνωστές αντιξοότητες»

Τζιτζικώστας: «Ευχαριστώ» για την πρωτιά στη Μακεδονία «παρά τις γνωστές αντιξοότητες»

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου για την πρωτιά στη Μακεδονία, για την πρωτιά στην Α’ κ Β’ Θεσσαλονίκης παρά τις γνωστές αντιξοότητες», έγραψε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παράλληλα, σε δήλωσή του τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε «τους 400.000 νεοδημοκράτες και φίλους της παράταξης, που έσπευσαν στις κάλπες μαζικά», και συνεχάρη τους Ευάγγελο Μεϊμαράκη και Κυριάκο Μητσοτάκη για την πρώτη και τη δεύτερη θέση που κατέλαβαν, αλλά και τον Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί, όπως είπε, «όλοι μαζί καταφέραμε μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία, να βγάλουμε τη ΝΔ ενισχυμένη και να ενεργοποιήσουμε όλο αυτό τον κόσμο να έρθει να ψηφίσει σήμερα και να φτάσουμε αυτό το σημαντικό νούμερο».

Ακόμη, ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις «για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη, που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει τη μεγάλη και ισχυρή ΝΔ, που θα δώσει ένα τέλος σε αυτή την κατηφόρα που ζει η χώρα μας με αποκλειστική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα».Σχόλια