Τζιτζικώστας: Εκλέγουμε αυτόν που μπορεί να ξαναοδηγήσει την παράταξη στις νίκες

Τζιτζικώστας: Εκλέγουμε αυτόν που μπορεί να ξαναοδηγήσει την παράταξη στις νίκες

«Αυτό είναι το διακύβευμα της εκλογής της 20ης Δεκεμβρίου. Εκλέγουμε ποιος είναι αυτός, μακριά από συναισθηματισμούς, φιλίες ή οτιδήποτε, ποιος είναι αυτός που μπορεί να ξαναοδηγήσει αυτή την παράταξη σε νίκες. Νίκες όχι μόνο πολιτικές, αλλά νίκες απέναντι στα προβλήματα του τόπου», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, μιλώντας στο mega, ανέφερε ότι οι εθνικές εκλογές δεν θα αργήσουν να γίνουν, ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει κανένα ασυμβίβαστο και ότι μπορεί να μετέχει στη Βουλή, να μιλάει, να απαντάει, αλλά να μην ψηφίζει.

«Τελειώνει η ΝΔ των κολλητών, των βολεμένων, των φίλων. Θα πάμε σε ένα νέο μοντέλο σύγχρονου κόμματος που θα μπορεί να μιλάει και να συνεργάζεται, να συνδιαλέγεται καθημερινά με την κοινωνία», σχολίασε ο κ.Τζιτζικώστας.

Στην ερώτηση για το αν θα επιλέξει έναν από τους υποψήφιους για αντιπρόεδρο, στην περίπτωση που εκλεγεί ο ίδιος πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Τζιτζικώστας είπε: «Είναι πολύ πιθανόν». Όσο για το ποιο θα είναι αυτό το πρόσωπο, ο ίδιος τόνισε: «Θα περιμένω να δω το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, το οποίο πιστέψτε με θα έχει πολλές ανατροπές.

«Η πρώτη ανατροπή θα είναι στη συμμετοχή. Στις εκλογές θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή. Και θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή για δυο λόγους, ο πρώτος διότι σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι αναγκαίο στη χώρα να προκύψει μια ισχυρή αντιπολίτευση και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί βλέπει αυτή την καταστροφική πορεία που μας οδηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Και ένα δεύτερο είναι ότι πρέπει να κλείσει αυτή η πληγή οριστικά που άνοιξε στις 22 Νοεμβρίου, που ταπείνωσε τους νεοδημοκράτες, μας πλήγωσε όλους και που μας εξόργισε. Και που δώσαμε το άλλοθι στον ΣΥΡΙΖΑ να μας ειρωνεύεται. Αυτή η πληγή θα κλείσει μόνο, όχι μόνο αν γίνει αν γίνει η διαδικασία, αλλά εάν υπάρξει μαζική συμμετοχή των νεοδημοκρατών ως ένα μήνυμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αντιπάλους μας», είπε ο κ.Τζιτζικώστας.


Σχόλια