Τζιτζικώστας: Η ανανέωση θα εκφραστεί μαζικά στις 20 Δεκεμβρίου

Τζιτζικώστας: Η ανανέωση θα εκφραστεί μαζικά στις 20 Δεκεμβρίου

«Η αίσθησή μου είναι, περιοδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, εδώ και 75 μέρες περίπου, ότι οι νεοδημοκράτες, οι φίλοι της παράταξης, πλέον άκουσαν και τους τέσσερις υποψηφίους, συγκρίνουν τις θέσεις μας, κρίνουν και το κύμα της αλλαγής, το οποίο θα εκφραστεί στις 20 Δεκεμβρίου και θα εκφραστεί μαζικά και νομίζω ότι θα οδηγήσει ακριβώς στη επιλογή της ανανέωσης της παράταξης» ανέφερε, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κ. Τζιτζικώστας, κάνοντας λόγο για ανάγκη, να ξεφύγει το ΝΔ από τη «γερασμένη νοοτροπία και λογική που απωθεί σήμερα την ελληνική κοινωνία».

«Η Νέα Δημοκρατία έχει, δυστυχώς, απομακρύνει πάνω από 2 εκατομμύρια ψηφοφόρους, τα τελευταία χρόνια», σημείωσε ο κ.Τζιτζικώστας, εκτιμώντας ότι αυτό συνέβη αφενός «γιατί έχει φανεί ότι είναι ένα κόμμα το οποίο δε συνδιαλέγεται πια με την κοινωνία, δεν συμμετέχει πια ο κόσμος, οι πολίτες τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης αυτής, που ανήκουν σε όλους τους χώρους, σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, παρά μόνο στις εκλογές» και αφετέρου διότι «η ΝΔ πολλές φορές παρέκκλινε της ιδεολογίας της».

Σε ό,τι αφορά τη μακρά σε διάρκεια διαδικασία εκλογής επικεφαλής της παράταξης και κατά πόσο αυτή μπορεί να έχει θέσει σε κίνδυνο την ενότητά της ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι «το θέμα της ενότητας είναι το μόνο, το οποίο δεν απασχολεί τη ΝΔ, η οποία θα βγει ενισχυμένη από αυτή τη διαδικασία και ενωμένη και αυτό το εγγυώνται όλοι οι υποψήφιοι αλλά και η βάση της παράταξης».Σχόλια