Β. Λεβέντης: Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι απλή και άδολη αναλογική, χωρίς μπόνους

Β. Λεβέντης: Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι απλή και άδολη αναλογική, χωρίς μπόνους

«Απλή και άδολη αναλογική, χωρίς μπόνους», είναι η θέση της Ένωσης Κεντρώων, την οποία ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης θα επαναλάβει την Παρασκευή το μεσημέρι στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, επικαλούμενη και τις σημερινές δηλώσεις του κ. Λεβέντη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι οι απόψεις του είναι ήδη γνωστές στην κυβέρνηση, πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, «αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς ότι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες βολιδοσκοπήσεις, με στελέχη της κυβέρνησης».

Ερωτηθείς εάν θα δεχθεί κάποιου είδους μπόνους για το πρώτο κόμμα, δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε τέτοια θέση, σημειώνοντας ότι «ο Λεωνίδας Κύρκος δεν έβαζε κρεμμύδια και σάλτσες όταν μιλούσε για απλή αναλογική».

Απέρριψε ιδέες, όπως να δηλώνουν από πριν τα κόμματα με ποιον θα συνεργαστούν μετεκλογικά, ενώ ξεκαθάρισε πως «εγώ με τη Δεξιά δεν πρόκειται να πάω, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη σχετικά με τη Δικαιοσύνη, κράτησε αποστάσεις, αλλά προσέθεσε ότι «και η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της». Σημείωσε πάντως, πως μπορεί ο κ. Πολάκης να μην έχει στοιχεία, αλλά είναι πιθανόν να έχει δει σαπίλα και σήψη και γι’ αυτό η Ένωση Κεντρώων ζητά να ερευνηθούν οι καταγγελίες του.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Επιμένω για οικουμενική κυβέρνηση, ώστε να έλθει η ανάπτυξηΣχόλια