Βαριές κουβέντες Μεϊμαράκη για τον Αλέξη Τσίπρα: Δεν του έχω καμια εμπιστοσύνη

Βαριές κουβέντες Μεϊμαράκη για τον Αλέξη Τσίπρα: Δεν του έχω καμια εμπιστοσύνη

Συνομιλία με δημοσιογράφους είχε στο διάδρομο της Βουλής ο νέος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ρωτήθηκε γιατί δεν επιθυμεί να έχει μία συνάντηση μόνος του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου εάν του ζητηθεί.

Όπως δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης και στην κοινοβουλευτική του ομάδα, δεν εμπιστεύεται τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και για το λόγο αυτό ζητά πρώτα την ενημέρωση του Κοινοβουλίου και έπειτα σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

Μάλιστα, όπως είπε στους δημοσιογράφος ο κ. Μεϊμαράκης «αν θα πάω θα έχω και συνεργάτες να κρατούν πρακτικά της συνάντησης», αστειευόμενος.

Όταν οι δημοσιογράφοι είπαν στον κ. Μεϊμαράκη γιατί δεν παίρνει ένα κασετοφωνάκι μαζί του, εκείνος τους απάντησε «ναι ρε θα έχω κασετοφωνάκι».

Πηγές της Συγγρού υποστηρίζουν πως εκείνο που πρέπει να διερευνηθεί ειναι γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ζητά συναντήσεις με έναν έναν τους πολιτικούς αρχηγούς και δεν θέλει να συναντηθούν όλοι μαζί.

Υπογραμμίζουν πως «δεν γίνεται να ζητά ο κ. Τσίπρας τη Δευτέρα σύγκλιση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και Τετάρτη να τους βλέπει ξεχωριστά».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι επειδή οι στιγμές αυτές είναι κρίσιμες και ιστορικές οι συναντήσεις πρέπει να καταγράφουν απο πρακτικογράφους.

Εν τω μεταξύ, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πρόκειται να περάσει το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης προκειμένου να συναντηθεί με τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης ζήτησε ακρόαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προκειμένου να συζητήσουν για τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων.

Σχόλια