Βαρουφάκης: Το μίσος τους με τιμά!

Βαρουφάκης: Το μίσος τους με τιμά!

Με ένα tweet, στο οποίο δεν αναφέρει καν το όνομα του Επιτρόπου Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, ο Γιάνης Βαρουφάκης ευχαριστεί όσους τον… τιμούν με το μίσος τους όσο το 3ο Μνημόνιο καταρρέει.

Η μη ύπαρξη αναφοράς του ονόματος του Πιέρ Μοσκοβισί δημιουργεί ένα… μυστήριο, μεν, για τους αποδέκτες του μηνύματος του Γιάνη Βαρουφάκη, αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως είναι η απάντησή του στον Γάλλο που τον περνά… γενεές 14 στο βιβλίο του με τίτλο «Αν ήταν μεσάνυχτα στην Ευρώπη» το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες.

«Όσο το 3ο Μνημόνιό τους καταρρέει τόσο πιο αποφασισμένοι φαίνονται να με τιμούν με το μίσος τους επειδή δεν το υπέγραψα. Τους ευχαριστώ ξανά» tweet-αρε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

«Αν είναι μεσάνυχτα στην Ευρώπη» είναι ο τίτλος του βιβλίου του Πιέρ Μοσκοβισί, στο οποίο «αφιερώνει» εκτενείς αναφορές στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας.

Τον κατηγορεί πως τους πρώτους μήνες της θητείας του κανιβάλισε τις συζητήσεις, είχε ετερόδοξο λόγο, προκάλεσε ένταση στις συνομιλίες και προκάλεσε… απελπισία στους συνομιλείς του, με αποτέλεσμα τη σκλήρυνση της στάσης τους προς την Ελλάδα!

Τον κατηγορεί επίσης πως έφερε στο προσκήνιο την αντιπαράθεσή του με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την «σχεδόν σωματική αντιπάθειά του» προς τον Γερούν Ντάισελμπλουμ!Σχόλια