Βγήκαν τα μαχαίρια σε κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα – Τραυματίστηκαν ένα παιδάκι δύο ετών και μία 16χρονη Ελληνίδα

Βγήκαν τα μαχαίρια σε κέντρο φιλοξενίας στη Δράμα – Τραυματίστηκαν ένα παιδάκι δύο ετών και μία 16χρονη Ελληνίδα

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε τη νύχτα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη  Βιομηχανική Περιοχή της Δράμας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένα παιδάκι δύο ετών και μία 16χρονη Ελληνίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 36χρονος τραυμάτισε, με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο, υπήκοο Συρίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν επίσης ένας ανήλικος, υπήκοος Συρίας δύο ετών και μία 16χρονη Ελληνίδα, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, όποτε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο ανήλικος υπήκοος Σύριας διακομίσθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.Σχόλια