Βοηθήστε την Αλεξάνδρα να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Βοηθήστε την Αλεξάνδρα να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου είναι Ελληνίδα κολυμβήτρια και άτομο με ειδικές ανάγκες. Αποτελεί μέλος της εθνικής ομάδας και την ελληνική αθλητική ομοσπονδία και είναι κάτοχος των εθνικών ρεκόρ στα 50 και 100 μέτρα για τις κατηγορίες των ελεύθερων ύπτιο.

Η Αλεξάνδρα έχει αποδείξει την αξία της μέσα από τη συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια πρωταθλήματα και μάλιστα έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της  στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης το 2016  στην Ισπανία και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι του 2016.

Ωστόσο, σε αυτή την προσπάθεια για να προετοιμαστεί καλύτερα για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, είναι αναγκαία  οικονομική βοήθεια. Τόσο η καθημερινή εκπαίδευση,  η αγορά του κατάλληλου εξοπλισμού και οι δαπάνες ταξιδίου δυστυχώς δεν καλύπτονται από το ελληνικό δημόσιο, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Καλούμε  όσους πιστεύουν στη προσπάθεια της Αλεξάνδρας Σταματοπούλους, να συνδράμουν στον έρανο μας συγκεντρώνοντας την απαραίτητη οικονομική ενίσχυση για τη συνέχιση των προπονήσεων  και την ομαλή συμμετοχή της Αλεξάνδρας στις διοργανώσεις.

Κάνετε λοιπόν login στην ιστοσελίδα gogetfunding.com και προχωράτε την προσφορά σας η οποία θα πρέπει να ξεκινά από 1 δολάριο.

τευρτ

Σχόλια