Βόμβα από τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ: «Αν οι Μαρινόπουλοι τα έκαναν αυτά στο εξωτερικό θα τους είχαν γ…»!

Βόμβα από τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ: «Αν οι Μαρινόπουλοι τα έκαναν αυτά στο εξωτερικό θα τους είχαν γ…»!

Ο Πρώην Γενικός Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος, ήταν καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού στο ραδιόφωνο του Alpha και έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο εκφράστηκε όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Μαρινόπουλου.

Το πρώην στέλεχος του Σώματος δεν δίστασε να πει ότι τα καμώματα των ιδιοκτητών του Μαρινόπουλου όχι μόνο δεν θα περνούσαν στις ΗΠΑ, αλλά πως η αντίστοιχη υπηρεσία θα τους είχε «γ…σει» , εννοώντας φυσικά σε μορφή ελέγχων και τιμωριών!

«Εγώ είμαι λάτρης του αμερικανικού μοντέλου, του IRS. Αν είχαν γίνει αυτά στις ΗΠΑ ή όπου έχουν οικονομικά συμφέροντα οι Ηνωμένες Πολιτείες και ελέγχουν, θα τους είχαν… ξέρετε τι εννοώ, δεν μπορώ να το πω στον αέρα, αλλά εννοώ αυτό που λέει η πιάτσα! Το πρώτο γράμμα είναι «γάμα»… Τι θέλω να σας πω… Εδώ, το 1996, είχα την τύχη να βρεθώ σε μία ομάδα και να πάμε στην Αμερική, στην Ιταλία και σε άλλα μέρη για να πάρουμε τα μοντέλα των ελεγκτικών μηχανισμών. Ήρθαν εδώ οι Αμερικανοί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μας ενημέρωσαν, φτιάξαμε αυτή την υπηρεσία, τη στήσαμε, και μετά άρχιζαν και την πριόνιζαν οι ίδιοι οι πολιτικοί.. Αντί αυτό το μοντέλο να το υποστηρίξουμε, ερχόταν η μία κυβέρνηση το κατηγορούσε, ερχόταν η άλλη το έπαυε, όλες οι κυβερνήσεις προσπαθούσαν να το φέρουν στα μέτρα τους …», είπε ο Θεόδωρος Φλωράτος, βγάζοντας μίας απογοήτευση για τον τρόπο λειτουργίας της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στην Ελλάδα.

Ακούστε απόσπασμα από τα λεγόμενα του και το σημείο στο οποίο λέει τι θα συνέβαινε με την οικογένεια Μαρινόπουλου αν η υπόθεση διαδραματιζόταν στην Αμερική:


Σχόλια