«Βόμβες» Ρακιντζή για το Ελεγκτικό Συνέδριο και τους χρυσούς μισθούς στον ΑΔΜΗΕ (ηχητικό)

«Βόμβες» Ρακιντζή για το Ελεγκτικό Συνέδριο και τους χρυσούς μισθούς στον ΑΔΜΗΕ (ηχητικό)

Για την κατάργηση του προληπτικού ελέγχου στο Ελεγκτικό Συνέδριο -το οποίο λειτουργούσε ως θεματοφύλακας της νομιμότητας των κρατικών δαπανών- και τι σημαίνει αυτό, μίλησε μεταξύ άλλων ο κ. Λέανδρος Ρακιντζής στον Πέτρο Κουσουλό και στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ» στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9.

Ο πρώην Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης ανέφερε επίσης ότι «είναι από τα βήματα της αποδιοργανώσεως του κράτους. Ήταν επιτυχημένος και είχε σταματήσει πολλές σπατάλες. Δεν ήταν έλεγχος σκοπιμότητας, ήταν έλεγχος σκοπιμότητας. Προφανώς κάποιοι να το ήθελαν έτσι».

Ο κ. Ρακιντζής ερωτηθείς και για τους «χρυσούς» μισθούς στον ΑΔΜΗΕ σχολίασε: «είναι απαράδεκτο σε εποχή κρίσης να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, είναι προκλητικό, καταδικαστέο και πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας».

Υπενθυμίζεται ότι στον ΑΔΜΗΕ ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος αύξησαν τις αποδοχές τους και μάλιστα αναδρομικά με αποτέλεσμα το Δεκέμβριο να πάρουν αναδρομικά άνω των 200 χιλιάδων ευρώ ο καθένας, που αντιστοιχούν σε μισθό άνω των 20 χιλιάδων ευρώ μηνιαίως!

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό ο κ. Ρακιντζής:


Σχόλια