Βόμβες Σοφού: Η Θώμη δολοφονήθηκε όταν ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την οργάνωση Σώρρα – Καταθέτουν Μάρτυρες

Βόμβες Σοφού: Η Θώμη δολοφονήθηκε όταν ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την οργάνωση Σώρρα – Καταθέτουν Μάρτυρες

Στην εκπομπή «Μεσημεριανό Ρεπορτάζ» με τον Πέτρο Κουσουλό στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 ήταν καλεσμένος ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Θώμης Κουμπούρα, που δολοφονήθηκε από τον Χρήστο Μπαλαντίνα – πρωτοπαλίκαρο – του Αρτέμη Σώρρα, Θέμης Σοφός.

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε πως η δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα έγινε κατά το διάστημα που η αδικοχαμένη δήλωνε την αρνητική της εικόνα για τα όσα διαδραματίζονται στην Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Έλευσις».

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος Θέμης Σοφός ανέφερε: 

«Η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα πρέπει να ελεγχθεί»

Το θύμα ήταν μέλος της οργάνωσης Ελλήνων Έλευσις, αργότερα αποχώρησε και είχε εκδηλώσει αρνητική εικόνα για όσα διαδραματίζονται στην Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα. Έχουν γίνει και άλλες καταγγελίες από πολίτες που όταν ήθελαν να φύγουν από την οργάνωση φαίνεται να έχουν υποστεί βιοπραγίες. Πρέπει να ελεγχθεί η οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες ενδεχομένως να μιλάμε ακόμα και για εγκληματική οργάνωση

Απειλές από μέλη της «Ελλήνων Έλευσις» σε όσους ήθελαν να φύγουν από την κίνηση

Μέλη που ήθελαν να αποχωρήσουν από την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα φέρονται να έχουν υποστεί βιαιοπραγίες και να έχουνε βρεθεί θύματα βίας και εκβιασμού από άλλα μέλη της Ελλήνων Έλευσις. Καλώ δημοσίως όλα τα μέλη του Αρτέμη Σώρρα που έχουν υποστεί απειλές, εκβιασμό ή βιαιοπραγίες να καταθέσουν γιατί πρόκειται για πολύ σοβαρό θέμα με μεγάλο βάθος και εύρος. Κατατίθενται σοβαρές μαρτυρίες αλλά δε μπορώ πω τίποτα παραπάνω. Έχουμε να κάνουμε ενδεχομένως με εγκληματική οργάνωση. Πρέπει να δούμε τα στοιχεία που συλλέγονται και να δούμε τι θα συμβεί. 

Για τις σημερινές αποκαλύψεις του ereportaz

Όσον αφορά το σημερινό δημοσίευμα του ereportaz (Δολοφονία Παιδοψυχιάτρου: Μάρτυρας ‘καρφώνει’ την εγκληματική οργάνωση του Σώρρα) ο δικηγόρος Θέμης Σοφός σημείωσε πως ο μάρτυρας έχει ήδη καταθέσει. Παράλληλα, είπε πως «θα ζητήσω με έγγραφο υπόμνημα και την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την κ. Δημητρίου και είμαι βέβαιος ότι θα παρακολουθήσει το έργο της ανακρίσεως».

Για την σχέση της Θώμης Κουμπούρα με τον Χρήστο Μπαλαντίνα

Η Θώμη είχε εκφράσει την άρνησή της σε οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Η ίδια τον είχε απομακρύνει πολλές φορές. Από τα κοινωνικά δίκτυα μπορεί να δει την κανείς την δημόσια παρουσία του Χρήστου Μπαλατίνα και μπορεί να έχει μία πλήρη εικόνα για την προσωπικότητά του. Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ήθελε να τον απομακρύνει το θύμα. Στο πλαίσιο της οργάνωσης είχε συναντήσεις μαζί του. 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σοφού στον Πέτρο Κουσουλό:

Διαβάστε επίσης

Δολοφονία Παιδοψυχιάτρου: Μάρτυρας ‘καρφώνει’ την εγκληματική οργάνωση του Σώρρα

 Σχόλια