Βουλή: Επίθεση Κασιδιάρη σε Μουζάλα – Ρατσιστικό παραλήρημα από τον βουλευτή της ΧΑ

Βουλή: Επίθεση Κασιδιάρη σε Μουζάλα – Ρατσιστικό παραλήρημα από τον βουλευτή της ΧΑ

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, βλέποντας ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, είχε αποχωρήσει την ώρα της ομιλίας του, άρχισε να διαμαρτύρεται σε ιδιαίτερα έντονο ύφος, ενώ οδηγήθηκε και σε ρατσιστικό παραλήρημα.

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαρακτήρισε ξεπουλημένο τον κ. Μουζάλα και εκτόξευσε προς τα υπουργικά έδρανα, αφού τσαλάκωσε, έγγραφο του υπουργού προς την ακροδεξιά οργάνωση στην οποία ενημέρωνε ότι δεν απαντά στις ερωτήσεις της.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης, σηκώθηκε όρθιος στα υπουργικά έδρανα είπε ότι είναι ντροπή τα όσα λέει ο βουλευτής. Η παρέμβαση του, ωστόσο, όχι μόνο δε συνέτισε τον Κασιδιάρη, αλλά προκάλεσε νέο μισαλλόδοξο ξέσπασμα.

«Να πάει ο υπουργός σας να κάνει παρέα στους Πακιστανούς, στο Τάε Κβο Ντο. Ο άνθρωπος είναι ηλίθιος ξεφτιλίσατε την Ελλάδα», είπε απευθυνόμενος προς τον απόντα εκείνη στιγμή Γιάννη Μουζάλα, ενώ συνέχισε στους ίδιους τόνους και κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτήρισε επίσης ηλίθιο.

Ο προεδρεύων, Γιώργος Λαμπρούλης, έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος όμως δεν σταμάτησε να μιλά.

«Θέλετε να κάνετε τον Έλληνα και τις Ελληνίδες μειοψηφία, αλλά δε θα περάσει. Θα φροντίσει για αυτό η Χρυσή Αυγή», προειδοποίησε ο βουλευτής της ΧΑ.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Κασιδιάρης απαίτησε να κλείσουν τα σύνορα, και διεμήνυσε ότι όπως και η Λεπέν έτσι και το κόμμα του θα γίνει πρώτη δύναμη στη χώρα.

Τέλος επιτέθηκε κατά του Αντώνη Σαμαρά αλλά και κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος καλωσόριζε, όπως ισχυρίστηκε, τους Πακιστανούς στην Ελλάδα.Σχόλια