Ξεσπά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας για το σόου Τσίπρα

Ξεσπά ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας για το σόου Τσίπρα

Την αντίδραση του προέδρου της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας, Πάρη Ρούσσου, προκάλεσε το κυριακάτικο σόου του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο Καισαριανής.

«Τελεσίδικα παραχωρούμε το Σκοπευτήριο στον ελληνικό λαό» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός την Κυριακή, ο οποίος βιάστηκε για ακόμη μία φορά και παρουσίασε ως δεδομένο κάτι που μέχρι στιγμής δεν ισχύει, καθώς το Σκοπευτήριο δεν ανήκει στο Δημόσιο.

Όπως αποκάλυψε χθες το eReportaz, ο κ. Τσίπρας πραγματοποίησε φιέστα με ξένα… κόλλυβα! Και αυτό γιατί το Σκοπευτήριο δεν ανήκει στο ελληνικό Δημόσιο, αλλά στην Σκοπευτική Εταιρεία, βάσει απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου του 2002.

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα στις 7 Οκτωβρίου η δικαστική διαμάχη μεταξύ Δημοσίου και Σκοπευτικής Εταιρείας θα μεταφερθεί και στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ακόμη και αν εκεί επικρατήσει η άποψη του εισηγητή και κριθεί ότι το Σκοπευτήριο ανήκει στο Δημόσιο, η δικαστική διαμάχη για την κυριότητα της έκτασης θα λυθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.

Για το ζήτημα μίλησε στον Πέτρο Κουσουλό και στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ» στο ραδιόφωνο του Alpha, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Σκοπευτικής Εταιρείας, κος Πάρης Ρούσσος.

Αναφερόμενος στα όσα έγιναν την Κυριακή, ο κ. Ρούσσος είπε: «Είναι μια κίνηση εντυπωσιασμού, που έχει σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου για πολιτικούς λόγους».

«Αυτόν τον χώρο τον έχουμε κερδίσει σε όλους τους δικαστικούς αγώνες που έχουμε δώσει», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρούσσος και πρόσθεσε: «με αυτά που βλέπω θέλω να φύγω να πάω στη Συρία και να μην ξαναπατήσω ποτέ εδώ. Το θεωρώ αδιανόητο να δίνει κάτι ο πρωθυπουργός που δεν του ανήκει. Μιλάμε για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσσος.

«Το ΦΕΚ αναφέρει ότι παραχωρεί το Σκοπευτήριο για 40 χρόνια στον Δήμο Καισαριανής και ότι αυτός ο νόμος θα ισχύσει με εγκύκλιο του Υπ. Οικονομικών, η οποία θα καθορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις της εφαρμογής. Πώς βγάζεις έναν νόμο χωρίς να ελέγξεις που ανήκει ο χώρος που παραχωρείς;»

Ακούστε την παρέμβαση του κ. Ρούσσου στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ»:Σχόλια