Ξέσπασε κόντρα Φώφης-Σταύρου: «Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό;»

Ξέσπασε κόντρα Φώφης-Σταύρου: «Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό;»

Χαλάνε οι σχέσεις μεταξύ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού. Αιτία ήταν το εάν κλήθηκε ή όχι ο Σταύρος Θεοδωράκης στη Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και αρνήθηκε, ενώ μίλησε στο συνέδριο της Δράσης.

«Φανταστικοί μικροπολιτικοί διάλογοι και διαρροές, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ενώ πράγματι δεν κλήθηκε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός. Ο κ. Θεοδωράκης διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων» ήταν η άτυπη ενημέρωση από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη. Ή είναι στα μη απεσταλμένα των email τους. Ας ψάξουν. Καλό θα είναι πάντως, η ορμή όλων μας να μην εξαντλείται σε διαρροές, παραπολιτικά και γκρίνιες αλλά στον διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος» απάντησε το Ποτάμι.

Το παρασκήνιο της κόντρας είναι πλούσιο, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη». Όπως γράφει, ο Σταύρος Θεοδωράκης περίμενε εδώ και καιρό πρόσκληση από την Φώφη Γεννηματά για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πλην όμως η πρόσκληση αυτή… δεν ερχόταν.
Την περασμένη Τετάρτη, λοιπόν, χτύπησε το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκονταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Σταύρο, άμα θες πέρνα από το συνέδριο» του είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας τον επικεφαλής του Ποταμιού έξαλλο! «Μα καλά, με παίρνεις τηλέφωνο την Τετάρτη και μου πετάς ένα «άμα θες πέρνα»; Είναι τρόπος αυτός;» της είπε, αλλά η Φώφη Γεννηματά το… προσπέρασε.

Ο Θεοδωράκης συνέχισε όμως: «Άμα θες να μιλήσεις, πες μου!». Ο κ. Θεοδωράκης μόλις και συγκράτησε τα νεύρα του και, όπως ήταν φυσικό, ξέσπασε: «Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό; Όχι, δεν έρχομαι» είπε και έκλεισε το τηλέφωνο…Σχόλια