Ζάκυνθος: Ανιψιός σκότωσε το θειο του με μπαστούνι του μπέιζμπολ

Ζάκυνθος: Ανιψιός σκότωσε το θειο του με μπαστούνι του μπέιζμπολ

Νεκρός από χτυπήματα με ρόπαλο στο κεφάλι έπεσε 61χρονος στα Χαρτάτα Ζακύνθου, ενώ δράστης φέρεται 43χρονος ανιψιός του.

Όπως μεταδίδει το imerazante.gr τον 61χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο του νησιού ο γιος του ο οποίος, μαζί με τη μητέρα του και σύζυγο του θύματος, κατήγγειλαν το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές.

Οι γιατροί τειδοποίησαν άμεσα την αστυνομία ότι παρέλαβαν γύρω στις 15:30 της Παρασκευής άτομο, νεκρό, από χτυπήματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τους ιατρούς και τους αστυνομικούς, ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από τουλάχιστον τρία ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι από μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Οι μαρτυρίες των μελών της οικογένειας του θύματος οδήγησαν τους αστυνομικούς στον 43χρονο ανιψιό του δολοφονηθέντος, τον οποίο συνέλαβαν και ανέκριναν το απόγευμα της Παρασκευής. Ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί μέχρι αυτή τη στιγμή την πράξη του, όμως οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι του οδήγησαν στον εντοπισμό του μπαστουνιού του μπέιζμπολ και σε ένα ζευγάρι ματωμένα υποδήματα που όπως φαίνεται φορούσε ο δράστης όταν διέπραξε το έγκλημα.Σχόλια