Ζευγάρι καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ σε παραλία της Φλόριντα μέρα… μεσημέρι (βίντεο)

Ζευγάρι καταδικάστηκε επειδή έκανε σεξ σε παραλία της Φλόριντα μέρα… μεσημέρι (βίντεο)

Μπορεί το σεξ στην παραλία να αποτελεί «κρυφή» φαντασίωση για πολλούς, ωστόσο, όταν τελικά αποφασίζουν να κάνουν πραγματικότητα τα όσα σκέφτονται, συνήθως επιλέγουν είτε μια απομονωμένη παραλία, είτε φροντίζουν να έχει ήδη νυχτώσει, προκειμένου να προφυλαχθούν από τις αδιάκριτες ματιές.

Αυτό, ωστόσο, δεν ίσχυε, καθώς φαίνεται για ένα ζευγάρι Αμερικανών που βρέθηκε σε παραλία της Φλόριντα, και οι οποίοι μπροστά στα έκπληκτα μάτια των λουόμενων, και με τον ήλιο πάνω από το κεφάλι τους, πρόσφεραν θέαμα… live sex, χωρίς ενδοιασμούς!

Ο λόγος για την 20χρονη Ελίσα Αλβάρεζ και τον 40χρονο Χοσέ Καβαλέρο, οι οποίοι αποφάσισαν να… χαρούν τον έρωτά τους στη δημόσια παραλία Μπράντεντον, αδιαφορώντας για τους λουόμενους που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση, και στους οποίους περιλαμβάνονταν ολόκληρες οικογένειες και μικρά παιδιά…

Κάποιος από τους λουόμενους κάλεσε την αστυνομία, η οποία επενέβη προκειμένου να… σταματήσει την ερωτική πράξη που βρισκόταν σε εξέλιξη, και να συλλάβει τους δύο εραστές.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο, μόλις εχθές το δικαστήριο καταδίκασε το ζευγάρι που τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 15 ετών.

Το σχετικό βίντεο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε και στο δικαστήριο, τράβηξε με το κινητό του ένας από τους λουόμενους που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το ζευγάρι.

WFLA News Channel 8Σχόλια