21:40 Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Το ξέσπασμα της κόρης του Μανώλη Ρασούλη για την εκταφή του! (φωτο)

Το ξέσπασμα της κόρης του Μανώλη Ρασούλη για την εκταφή του! (φωτο)

Κατά της πολιτείας ξέσπασε η κόρη του αείμνηστου Μανώλη Ρασούλη, μετά από την απόφαση που πάρθηκε από τον Δήμο να γίνει η εκταφή του, καθώς πέρασαν τρία χρόνια από το θάνατο του καλλιτέχνη.

Η Ναταλία Ρασούλη χρησιμοποιώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ως “βήμα” άφησε αιχμές κατά της πολιτείας ενώ παράλληλα δεν έκρυψε το παράπονό της, καθώς όπως και η ίδια ανέφερε “Και τώρα, ας πενθήσουμε με την ψυχή στο στόμα…”.

rasouli1

rasouli2

 Στο εν λόγω θέμα παρενέβη και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος με ανακοίνωση του: «Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η είδηση ότι ο κ. Καμίνης αφήνει τις υπηρεσίες του δήμου της Αθήνας να προχωρήσουν στην εκταφή του Μανώλη Ρασούλη. ‘Ισως ο Μανώλης Ρασούλης να γελούσε στο άκουσμα της, αλλά σε όλους εμάς προκαλεί θλίψη η αδιαφορία του κ. Καμίνη για τον πολιτισμό και την προσφορά του Μανώλη Ρασούλη σε αυτόν».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε μάλιστα τον Γιώργο Καμίνη να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία, ενώ χαρακτηριστική είναι και η φράση του «στον Μανώλη Ρασούλη χρωστάμε, δεν μας χρωστάει».

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας