0:27 Κυριακή 12 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Εξιχνιάστηκε στυγερή δολοφονία στη Ρόδο: Δράστης ο γιος του θύματος

Εξιχνιάστηκε στυγερή δολοφονία στη Ρόδο: Δράστης ο γιος του θύματος

Μετά από περίπου δύο χρόνια εξιχνιάστηκε η στυγερή δολοφονία μιας 61χρονης η οποία βρέθηκε νεκρή στις 20 Ιουνίου 2012. Η γυναίκα έφερε στο σώμα της 14 μαχαιριές, ενώ εικάζεται πως δράστης ήταν ο ίδιος της ο γιος.

Η υπόθεση είχε «παγώσει» διότι ο έλεγχος του γενετικού υλικού σε στοιχεία που είχε συλλέξει η σήμανση από τον τόπο του εγκλήματος και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν είχαν οδηγήσει σε σαφή συμπεράσματα, ωστόσο σήμερα τα ξημερώματα επιβεβαιώθηκαν οι ενδείξεις και η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του δολοφόνου.

Δράστης του φόνου σύμφωνα με τη dimokratiki φέρεται να είναι ο γιος της 61χρονης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα ναρκωτικά, ενώ ως απλή συνεργός φέρεται η Ρωσίδα σύντροφος του, μητέρα δύο παιδιών.

Ο γιος συνελήφθη και μετά από εξαντλητική ανάκριση ομολόγησε ότι είχε επισκεφτεί με την σύντροφο του το σπίτι της μητέρας του και της είχε δηλώσει την αγάπη του για εκείνη.

Η μητέρα του ωστόσο του μίλησε απαξιωτικά για τη σύντροφο του και για το γεγονός ότι ήταν μητέρα δύο παιδιών. Ο γιος εκνευρίστηκε και επιτέθηκε στη μητέρα του λεκτικά λέγοντας της ότι και η ίδια ήταν μητέρα παιδιού εκτός γάμου, ωστόσο η λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ τους, τον οδήγησε να πιάσει  ένα μαχαίρι και την μαχαιρώσει 14 φορές .

Οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας