4:15 Κυριακή 28 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο αποκαλυπτικός διάλογος του ληστή και της διευθύντριας στην τράπεζα Πειραιώς

Ο αποκαλυπτικός διάλογος του ληστή και της διευθύντριας στην τράπεζα Πειραιώς

Με προσοχή στέκονται οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της ληστείας στους Αμπελόκηπους, στον αποκαλυπτικό διάλογο που αντάλλαξε η διευθύντρια του υποκαταστήματος με τον έναν από τους δράστες που φαίνεται να έχει και τον αρχηγικό ρόλο.


Ο ληστής, απειλώντας με το όπλο τη διευθύντρια, την πηγαίνει μπροστά από το χρηματοκιβώτιο για να το ανοίξει.
” Έχει χρονοκαθυστέρηση.. ” του λέει η διευθύντρια.
” Το ξέρω θα περιμένουμε , όμως μην κανείς αργές κινήσεις δεν θα κερδίσεις τίποτα” της απαντά ο ληστής. Μόλις όμως το χρηματοκιβώτιο άνοιξε και ο δράστης είδε ότι μέσα υπήρχαν μόνο 60.000 ευρώ άρχισε να εκνευρίζεται.
” Τι είναι αυτά; Μόνο τόσα έχεις εδώ; Που βάζεις τα υπόλοιπα;”
” Ποια υπόλοιπα;;; Τράπεζα είμαστε στο χρηματοκιβώτιο είναι, δεν τα κρύβουμε στα συρτάρια…” απαντά η γυναίκα χωρίς όμως, όπως φάνηκε να τον πείθει.


” Τι λες τώρα; Αφού είστε κεντρικό κατάστημα. Είναι δυνατόν να έχετε μόνο τόσα λίγα;” Επέμενε ο ληστής, για να του απάντηση η διευθύντρια, ” Δεν τα ξέρετε καλά μου φαίνεται, τι κεντρικό; Περιφερειακό κατάστημα είμαστε άνθρωπε μου δεν το καταλαβαίνεις…”
Μετά το διάλογο και αφού άρπαξε τα χρήματα, ο ληστής έβαλε την διευθύντρια και την υπεύθυνη ταμείων να καθίσουν σε μια άκρη του καταστήματος και ο συνεργός του τους απειλούσε με το όπλο.


Διαβάστε επίσης:

60.000 ευρώ η λεία από την Ένοπλη ληστεία με ομήρους στους Αμπελόκηπους

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας