1:11 Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Φίλιππος Σοφιανός "αδειάζει" τον Αλέξη Γεωργούλη για το Joker

Ο Φίλιππος Σοφιανός "αδειάζει" τον Αλέξη Γεωργούλη για το Joker

Ο Φίλιππος Σοφιανός, μιλώντας στο Pop Up, αναφέρθηκε και στην απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να αναλάβει την παρουσίαση του Joker, ενώ είναι και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε τα εξής:

«Ένας ευρωβουλευτής είναι δυνατόν να πηγαίνει να ένα τηλεπαιχνίδι; Είναι σοβαρό τώρα αυτό; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Νόμιζα ότι το έλεγαν για πλάκα αλλά μου το επιβεβαιώνεις. Όντως παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι. Και αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει στις Βρυξέλλες μετά. Δηλαδή θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει και να πάει στο στούντιο, να γράψει την εκπομπή και θα ξαναπάει στις Βρυξέλλες; Ε όχι, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν θα υπήρχε περίπτωση να έχω έναν τέτοιο ρόλο και να θέλω να κάνω και ένα τηλεπαιχνίδι. Στερείται σοβαρότητας».

«Δεν ξέρω τι κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν γνωρίζω το έργο του. Δηλαδή έχει κάνει κάτι για εμάς; Έχει κάνει κάτι για τους ηθοποιούς; Ο Ζεράρ Ντεπαρτιέ λέει πέντε κουβέντες και τον ακούνε. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό με τον Αλέξη Γεωργούλη όταν πάει στην ευρωβουλή και πει πέντε πράγματα”, λέει ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακατωσούρα, η λύτρωση και η «διάψευση» της Τίνας για Open

MEGA: Παραίτηση “βόμβα” του διευθυντή προγράμματος Πέτρου Μπούτου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας