23:02 Τρίτη 6 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Βούλγαρος που «δίνει» ο 22χρονος ως τον δολοφόνο στις Σπέτσες

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο Βούλγαρος που «δίνει» ο 22χρονος ως τον δολοφόνο στις Σπέτσες

Έναν Βούλγαρο ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός στην κοινωνία αλλά και στις τοπικές Αρχές των Σπετσών δείχνει, μέσω της απολογίας του, ο 22χρονος Βασίλης Μπάφας ο οποίος κατηγορήθηκε και προφυλακίσθηκε για την δολοφονία του 26χρονου, Γρηγόρη Θυμαρά. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 22χρονος κατηγορούμενος «έδειξε» ως πιθανό ύποπτο τέλεσης του εγκλήματος έναν Βούλγαρο ονόματι Ντέιβιντ ο οποίος φέρεται να κάνει εμπόριο ναρκωτικών και να απειλεί το θυμα καθώς και ένα ακόμη φίλο του για χρέος 3.000 ευρώ!

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Βασίλης Μπάφας επεσήμανε ότι βάσει πληροφοριών που είχαν φτάσει στην κατοχή του, ο συγκεκριμένος Βούλγαρος φέρεται να απειλούσε το θυμα και τον φίλο του για οφειλή που υπήρχε εξαιτίας της εμπορίας ναρκωτικών.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα δημοσιεύει τις συγκλονιστικές καταθέσεις των μαρτύρων οι οποίες, όμως, βρίθουν αντιφάσεων.

Επιπλέον αύριο ο προφυλακισμένος Βασίλης Μπάφας αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο, ενώ σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος του κατά το παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και γι αυτό το λόγο είχε νοσηλευθεί και σε γνωστή κλινική.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί

 

Φωτογραφία του κατηγορούμενου

Φωτογραφία του Βούλγαρου

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας