Σφοδρή επίθεση στον τρίτο μάρτυρα στη δίκη Λιγνάδη, στον δικηγόρο του και σε δημοσιογράφους εξαπέλυσε σήμερα μέσω δελτίου τύπου ο συνήγορος του προσωρινά κρατούμενου σκηνοθέτη Αλέξης Κούγιας.

Το δελτίο τύπου 

“Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΜΑΔΑ» ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΒΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΓΝΑΔΗ

Όπως είναι γνωστό, από το Δικαστήριο που εξετάζει τις κατηγορίες εις βάρος του κου Δημητρίου Λιγνάδη, καταζητείται ο τρίτος φερόμενος ως βιασθείς, πρόσωπο παντελώς άγνωστο στον κο Λιγνάδη, ηλικίας 42 ετών, όταν δήθεν τον βίασε ο κ. Λιγνάδης, με βεβαρημένο με κακουργηματικές πράξεις ποινικό παρελθόν, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του, Ιωάννη Βλάχου, αρνείται να επικοινωνήσει μαζί του, παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα.
Όπως επίσης είναι γνωστό, το Δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του και σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα της έδρας απέβαλε τον Ιωάννη Βλάχο, γιατί αυτός προσπάθησε να τον εκπροσωπήσει, παρά την απουσία του, κατασκευάζοντας μια εντελώς εκτός νόμου εξουσιοδότηση.

Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, μια δημοσιογράφος ονόματι Κεφαλλονίτη, η οποία είναι καθημερινώς παρούσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου και γνωρίζει την εναγώνια προσπάθεια του Δικαστηρίου και του κυρίου Εισαγγελέα να ανακαλύψουν πού κρύβεται το συγκεκριμένο πρόσωπο, εμφάνισε έναν ηχογραφημένο μονόλογο σαν διάγγελμα ενός αγνώστου προσώπου, το οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι ο καταζητούμενος και ζήτησε το πρωτοφανές, να καταθέσει στο Δικαστήριο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς ακροατήριο, κατεξευτελίζοντας τον μέχρι και την Παρασκευή φερόμενο πληρεξούσιό του, αφού διάλεξε, αντί να επικοινωνήσει με αυτόν που εμφανιζόταν ότι δήθεν τον εκπροσωπεί, να επικοινωνήσει με μια δημοσιογράφο.
Τονίζουμε ότι τόσο ο κ. Λιγνάδης όσο και εμείς ως πληρεξούσιοί του αμφισβητούμε, μετά τα όσα έχουν συμβεί με το συγκεκριμένο πρόσωπο και το δικηγόρο του, ότι αυτός είναι που έκανε την καταγγελία εις βάρος του κου Λιγνάδη, γιατί, αν ήταν αυτός, για ποιο λόγο δεν έκανε αυτή την εμφάνιση μέσω του δικηγόρου του; Εκτός αν ο δικηγόρος του δεν τον εκπροσωπούσε πράγματι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

WWW.DIKASTIKOREPORTAZ.GR