20:38 Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
eReportaz

Live:

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: "Εχω περάσει από σχολές δολοφόνων" δήλωνε ο Σπυρίδων Λαμπίρης

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: "Εχω περάσει από σχολές δολοφόνων" δήλωνε ο Σπυρίδων Λαμπίρης

Ο Κυριάκος Τόμπρας, οικονομολόγος και επικεφαλής του Κινήματος Υπέρβαση που είναι ο ένας εκ των δύο  προσώπων που υπογράφουν την μηνυτήρια αναφορά, στενός συνεργάτης του αείμνηστου Παπανικόλα, ήταν καλεσμένος χθες του εκδότη και δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή του ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1

Στην εκπομπή ο κ. Τόμπρας μίλησε για εταιρείες “Λαμπίρη”, έκανε αναφορά για καταγγελία που έχει κάνει για “εγκληματική οργάνωση” και “εταιρεία δολοφόνων” κάτι που στη συνέχεια έκανε τον έγκριτο νομικό κ. Σούρλα να ζητήσει να παρέμβει στην εκπομπή και να δημιουργηθεί για λίγο ένα χάος στον ραδιοφωνικό αέρα μέχρι να βάλει τάξη στη συζήτηση ο κ. Κουσουλός και στο τέλος να δώσει ραντεβού για να συνεχιστεί και αύριο η συζήτηση γύρω από την υπόθεση Παπανικόλα.

Όμως οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς και όπως φαίνεται υπάρχει βίντεο που σε ανύποπτο παρελθόντα χρόνο ο κ. Λαμπίρης λέει δημόσια ότι έχει πέρασει από “σχολές δολοφόνων”

 

Στο επίμαχο βίντεο η παρουσιάστρια του απευθείνει το λόγο λέγοντας “Κύριε Λαμπίρη έχετε δηλώσει δημοσίως και το λέτε και στους μαθητές σας πώς έχετε περάσει από σχολές δολοφόνων χωρίς βέβαια να το γνωρίζετε. Μετά όταν ο μάθατε. Πώς το διαχειριστήκατε; Πώς το αντιμετωπίσατε;”

Για να απαντήσει ο κ. Λαμπίρης χωρίς να το αρνηθεί: “όταν είσαι μικρός σήμερα είναι άλλη εικόνα των σχολών αυτών”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παπανικόλας: Εταιρία δολοφόνων με επικεφαλής τον Λαμπίρη λέει ο εκ των μηνυτών Κ. Τόμπρας- Θέλανε να του φάνε την περιουσία η απάντηση του Σ. Σούρλα (ηχητικό)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας