21:52 Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023
eReportaz

Live:

ΣΥΡΙΖΑ: Την ΕΡΤ την έκλεισε ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Την ΕΡΤ την έκλεισε ο πρωθυπουργός

Τη δημόσια τηλεόραση έκλεισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας σε δηλώσεις του Χρύσανθου Λαζαρίδη, στενού συνεργάτη του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με το ΣΥΡΙΖΑ «είναι εξόχως προκλητικό να κατηγορούνται οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το κλείσιμό της από το ίδιο το πρωθυπουργικό επιτελείο που πήρε αυτή την εξωφρενικά αντιδημοκρατική απόφαση που μας ρεζίλεψε ως χώρα διεθνώς». Τονίζει επίσης ότι «θα πρέπει να γνωρίζει ο κ.Λαζαρίδης ότι αυτός που έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ενώ αυτοί που την κρατάνε μέχρι και σήμερα ζωντανή είναι οι εργαζόμενοί της».

Σχολιάζοντας περαιτέρω τις δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «αυτό που ονομάζει «ταμπού» που έσπασε ο κ. Λαζαρίδης με το «μαύρο» στην ΕΡΤ απορρέει από την ίδια αυταρχική, μνημονιακή λογική χάριν της οποίας θα πρέπει να κλείσουν και άλλοι δημόσιοι οργανισμοί, καθώς και σχολεία, νοσοκομεία».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι στηρίζει τον αγώνα για την υπεράσπιση της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, τον αγώνα για την υπεράσπιση του πολιτισμού και της δημοκρατίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

                 

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας