10:30 Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024
eReportaz

Live:

Τέμπη: Μαρτυρία σοκ - Στο σταθμαρχείο Λάρισας τα βράδια «έκαναν πάρτι, έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι»

Τέμπη: Μαρτυρία σοκ - Στο σταθμαρχείο Λάρισας τα βράδια «έκαναν πάρτι, έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι»

Καταγγελία υπαλλήλου της καθαριότητας του ΟΣΕ στο σταθμαρχείο της Λάρισας, έρχεται να δείξει την πλήρη χαλαρότητα και διάλυση, αναφορικά τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι σε αυτό ενεργούσαν στην βάρδια τους.

Η εν λόγω γυναίκα αποκάλυψε στο Mega τι γινόταν τα βράδια στο σταθμαρχείο Λάρισας: «Μαζεύονταν εκεί τα βράδια, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι, πάρτι ας το πούμε. Έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί περνούσα, μιλούσα, χαιρετούσα», λέει.

«Εκείνο το βράδυ είχα ρεπό, γιατί βράδυ δουλεύω. Φεύγω από Θεσσαλονίκη με το 63 19:25, είναι αυτό το τρένο δηλαδή, έτσι πάει, και κατεβαίνω στη Λάρισα και μετά κάθομαι εκεί μιάμιση ώρα και περιμένω το 62.

Μαζεύονταν εκεί πέρα το βράδυ, ας πούμε. Μαζεύονταν, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι. Πάρτι ας το πούμε. Εγώ τουλάχιστον όταν πήγαινα εκεί πέρα, έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί μιλούσα, χαιρετούσα».

Η ίδια μιλά και για τον περιβόητο πίνακα με τα κλειδιά και την επικοινωνία ανάμεσα σε μηχανοδηγούς αμαξοστοιχιών και σταθμάρχες.

«Ο πίνακας υπολειτουργούσε και θα το ξαναπώ, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα, σταθμάρχης με μηχανοδηγό. Εγώ αυτό είχα καταλάβει τόσο καιρό, σας είπα είμαι στην καθαριότητα. Η λειτουργία γίνεται με το τηλέφωνο και υπάρχει και ένα σαν GPS εκεί πέρα μηχανοδηγού με σταθμάρχη.

Δύο χρόνια που είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62. Αυτό τώρα πώς έγινε δεν γνωρίζω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέμπη: Η ζημιά στο σύστημα τηλεδιοίκησης από την πυρκαγιά το 2019 θα μπορούσε να επισκευαστεί με 5.000 ευρώ!

Τραγωδία στα Τέμπη: Η απάντηση σταθμάρχη για τον διάλογο της ντροπής με τα σεξουαλικά υπονοούμενα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

         

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας