3:56 Σάββατο 27 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Μπούτι...δεν έκλεισαν - Αυτές είναι οι 17 πιο πλούσιες πορνοστάρ

Μπούτι...δεν έκλεισαν - Αυτές είναι οι 17 πιο πλούσιες πορνοστάρ

Αυτή είναι η λίστα με τις 17 πιο επιτυχημένες “επιχειρηματίες” πορνοστάρ που διαχειρίζονται το ετήσιο “κομπόδεμα” τους καλύτερα από τους άλλους.
Η βιομηχανία πορνό είναι μία από τις πιο επικερδείς παγκοσμίως, αποφέροντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως και αφήνοντας ένα μεγάλο ποσό κέρδους στις εταιρείες παραγωγής αλλά και στους πρωταγωνιστές.

Πιο πλούσιες είναι οι “παλαίμαχοι” του χώρου, Jenna Jameson και Tera Patrick που μπορεί να έχουν “αποστρατευτεί” από την ενεργό δράση, συμμετέχουν όμως ενεργά στην βιομηχανία των ταινιών πορνό χρηματοδοτώντας παραγωγές. Το ίδιο ισχύει και για άλλες πρώην και νυν πρωταγωνίστριες όπως η Belladonna, ενώ η ελληνικών καταβολών Sasha Grey έχει κάνει στροφή πλέον στον ποιοτικό κινηματογράφο.

Η Βασίλισσα του πορνό Jenna Jameson, και συνιδρύτρια της διαδικτυακής εταιρείας πορνό Club Jenna έχει πρωταγωνιστήσει αλλά και σκηνοθετήσει ταινίες πορνό. Ακόμη είναι ιδιοκτήτρια του “στριπτιτζάδικου” Babes Cabaret στην Αριζόνα.

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη στη λίστα, Tera Patrick, η ίδια ξεκίνησε ως μοντέλο στην εφηβεία της και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην μικροβιολογία. Αργότερα μπήκε στην βιομηχανία του πορνό και έγινε αμέσως σταρ. Τώρα διευθύνει τη δική της εταιρεία με ατζέντηδες για νεαρούς πορνοστάρ (άντρες και γυναίκες).

Ο πιο πλούσιος άνδρας πρωταγωνιστής σε ταινίες πορνό, είναι ο Peter North. Από το 1980 έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 2000 ταινίες ενηλίκων. Έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής, με τίτλο Northstar Associates η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή περισσότερων από 20 ταινιών. Περιουσία: 10 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα πάντως με τα ετήσια βραβεία AVN και Xbiz Awards οι πιο διάσημες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών για το 2014 είναι οι Asa Akira, Anikka Albrite και Lisa Ann.

Η παρακάτω κατάταξη έγινε από το site therichest.com και αφορά στοιχεία μέχρι το 2013 από την καριέρα των πιο γνωστών γυναικών, πρωταγωνιστριών σε ταινίες σεξουαλικού περιεχομένου που απευθύνονται σε ενήλικες.

Tori Black: 1 εκατομμύριο δολάρια

black

Sunny Leone: 1,5 εκατομμύριο δολάρια

leonne

Στην ίδια θέση η Asa Akira με 1,5 εκατομμύριο δολάρια

asa-akita

Jayden James: 1,7 εκατομμύριο δολάρια

james

Belladonna: 1,8 εκατομμύρια δολάρια

bella

Gianna Michaels: 2 εκατομμύρια δολάρια

mich

Και η Lisa Ann στα 2 εκατομμύρια δολάρια

lisaann

Sasha Grey: 2,5 εκατομμύρια δολάρια

grey

Jenna Haze: 3,5 εκατομμύρια δολάρια

haze

Katie Morgan: 4,5 εκατομμύρια δολάρια

morgan

Bree Olson: 5 εκατομμύρια δολάρια

olson

Maria Takagi: 6 εκατομμύρια δολάρια

takagi

Traci Lords: 7 εκατομμύρια δολάρια

lords

Jesse Jane: 8 εκατομμύρια δολάρια

jane

Tera Patrick: 15 εκατομμύρια δολάρια

patrick

Jenna Jameson: 30 εκατομμύρια δολάρια

jameson

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας