0:51 Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Στενός συνεργάτης του Γιώργου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ και «πάει» στο Επικρατείας

Στενός συνεργάτης του Γιώργου επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ και «πάει» στο Επικρατείας

Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Θάνος Μωραϊτης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η  πρόταση να είναι υποψήφιος στο Επικρατείας έγινε την Κυριακή από την ίδια την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η υποψηφιότητά του κλείδωσε οριστικά πριν λίγες ώρες συμβολίζοντας ουσιαστικά την επιστροφή των ψηφοφόρων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του Γ. Παπανδρέου να μην κατέλθει το κόμμα του στις εκλογές.

Ο Θάνος Μωραϊτης διετέλεσε μέλος του κινήματος από τα μαθητικά του χρόνια. Το 1994 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, ο νεότερος στη χώρα. Το 2000 εκλέγεται Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Εκλέγεται βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ανελλιπώς από το 2004 εως το 2014. Το 2008 εξελέγη μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επανεξελέγη το 2013.

Το 2009 ορίστηκε υφυπουργός Περιβάλλοντος και το 2011 υφυπουργός Ανάπτυξης, ενώ το 2014 ήρθε πρώτος σε σταυρούς στην Β Αθηνών με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας