Απίστευτη δήλωση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουμε πει κανένα ψέμα» (ηχητικό)

Απίστευτη δήλωση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν έχουμε πει κανένα ψέμα» (ηχητικό)

«Η κυβέρνηση δεν έχει πει κανένα ψέμα, τα έχει κάνει όλα σωστά. Η Αριστερά δεν είπε ποτέ ψέματα, ούτε θα πει. Πορευόμαστε με την αλήθεια και αυτήν υπηρετούμε» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας σήμερα στον Πέτρο Κουσουλό στο ραδιόφωνο του Alpha 98.9 και στην εκπομπή «Μεσημεριανό ρεπορτάζ».

Ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος

«Εκείνο που επιδιώκουμε και αυτό που τηρούμε θα το πάμε μέχρι το τέλος και θα κάνουμε και το παράλληλο πρόγραμμά μας, η κοινωνία το βλέπει αυτό. Θα δείτε και άλλες ενέργειες από εμάς. Μετράμε αντίστροφα για να βγούμε από το μνημόνιο, αυτό παλεύουμε» ανέφερε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος και πρόσθεσε: «Προσπαθούμε να βγούμε από το μνημόνιο με την κοινωνία όρθια, αρχίζουν και αλλάζουν πολλά. Στο επόμενο διάστημα θα κυλήσουν πιο ομαλά όλα τα ζητήματα. Όλοι βάζουν πλάτη, ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι και αυτούς προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Το επόμενο διάστημα θα βοηθήσουμε και τους μικρομεσαίους, με αλλαγές στη φορολογία, προς το παρόν προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους πιο αδύναμους».

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε επίσης στο βασικό ζήτημα με το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, σημειώνοντας ότι είναι επείγον για την κυβέρνηση να κλείσει και τόνισε ότι από 80 προαπαιτούμενα, τα 70-75 έχουν γίνει. Ανέφερε επίσης ότι κομβικό ζήτημα είναι τι θα γίνει με τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, ενώ αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που θέλουν την κυβέρνηση να αυξάνει εκ νέου τον ΦΠΑ, ο βουλευτής είπε ότι κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται.

«Με θετική σκέψη θα φτάσουμε στον προορισμό μας» σημείωσε επίσης ο κ. Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό και στα όσα απαράδεκτα είδαμε στη Μόρια, ανέφερε ότι όντως δεν έγιναν σωστά κάποιοι χειρισμοί, προσθέτοντας ωστόσο ότι στη δική του περιοχή, τη Λάρισα, δεν υπήρξε πρόβλημα με τους πρόσφυγες.

Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε και για το τετ-α-τετ Παπανδρέου-Γεννηματά στη Βουλή και σημείωσε ότι από την ενδυνάμωση της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς, εκείνη που βγαίνει ζημιωμένη είναι η Δεξιά.

Ακούστε εδώ τις δηλώσεις του κ. Παπαδόπουλου στον Πέτρο Κουσουλό. Μετά το 14.50 και η… πρωτοφανής δήλωση «η Αριστερά δεν είπε ποτέ ψέματα»:Σχόλια